ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
29.8.2017 | 13:42

Γυμναστήριο ;)

Λοιπον σταματησα για κάποιο καιρο να πηγαίνω Γυμναστήριο λογω διακοπών και τετοια. Ειχα σκοπο να ξεκίνησω παλι αυτη την βδομάδα αλλα οσο νανε βαριομουν λιγο...(αν και γενικα μου αρεσει η γυμναστική)Τελος παντων το πηρα αποφαση και πηγα!! Μου λεει η υπεύθυνη του γυμναστηριου οτι γίνονται καποια πρόγραμματα αυτοαμυνας και οτι θα μπορουσα να το δοκιμασω αν ηθελα...Για να ειμαι ειλικρινης δεν ενθουσιαστικα κιολας αλλα σκεφτηκα να παω εστω και μια φορα για να δω τι παιζει περιπου. (Εξάλλου σε οτιδήποτε τμημα φτιαχνουν παντα κανω μια επίσκεψη) Και τελικα ευτυχως πηγα!Μπαινω μεσα στην αιθουσα και βλεπω εναν παιδαρο (μελαχρινος,ψηλος, με χαμογελαρα)Τεσπα ηρθε μου συστηθηκε , πιασαμε κουβεντα και μετα ξεκίνησε να μου μιλαει για το πρόγραμμα.Εν τω μεταξύ οση ωρα μιλαγε αυτος απλα κοιταγα και ημουν σε φαση "Πως γίνεται ενας ανθρωπος να ειναι τοσο τελειος;"Δεν θελω να υπερβαλω, ωραιοι αντρες γενικα υπαρχουν αλλα ο τυπος ειναι θεος.Εκτος απο το οτι ηταν μαναρος μου αρεσε παρα πολυ το γεγονος οτι ηταν ανετος,χαμογελαστος ,συζήτησιμος και ειχε και χιούμορ!Υπαρχουν καποια θεματακια ομως...1. Ημουν τοσο στον κοσμο μου που ουτε καν εδινα σημασια στο τι εδιχνε και γενικα για να είμαστε ειλικρινης δεν το χω! Δεν θελω καν να σκεφτομαι ποσο γελοια φαινομουν εκεινη την στιγμη.2.Νιωθω τοσο ασχημα οταν παω εκει και ειμαι ιδρωμενη και με τα μαλλια μου πιασμενα. Και λογικο γτ ποιος διχνει παντα ωραιος οταν γυμναζεται;Η ερώτηση μου ειναι:Συνεχιζω και πηγαινω για να τον βλεπω η το αφηνω καλύτερα γιατι οσο νανε δεν ενιωθα και τοσο ανετα;Βασικα ξερω πως γινομαι drama queen και υπερβολική αλλα τεσπα!
1
 
 
 
 
σχόλια
Να πας και να βάζεις σεξι gym outfits. Να του ζητας να σε βοηθήσει στις λαβές. Στα 5 μαθηματα ζήτα personal training. Στη χειρότερη θα μάθεις καμιά κίνηση αυτοάμυνας.
Scroll to top icon