ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
29.8.2017 | 16:02

Παχυσαρκος πατερας

Οπως αναφερω στον τιτλο,ο πατερας μου ειναι παχυσαρκος. Τρωει τα παντα,με λαιμαργια.Τωρα τελευταια προσπαθω να κρυβω αναψυκτικα, φαγητα,ιδιαιτερα μπισκοτα που εχουν φουλ σοκολατα,γιατι τα απλα δεν τα τρωει και γενικα ο,τι υπαρχει που εχει πολλες θερμιδες. Δεν το κανω για το εξωτερικο του,το κανω για την υγεια του.Οταν ειναι σπιτι τρωει οτι υπαρχει σε γλυκο και πινει ο,τι υπαρχει σε αναψυκτικο,εξαιρωντας τους χυμους που δεν ακουμπαει.Αυτο εχει ως αποτελεσμα να ξεμενουμε απο γλυκα και αναψυκτικα καθημερινα,σε φαση που σταματαμε να παιρνουμε πλεον η θα παρω θα του δωσω,αλλα θα κρυψω τις ποσοτητες. Εχει θεμα καρδιας κι εχει κανει εγχειρηση ανοιχτης καρδιας που σημαινει ο γιατρος του ειπε να χασει κιλα και να σταματησει το τσιγαρο.Δεν εκανε τιποτα απο τα δυο τοσα χρονια κι ουτε προκειται να κανει.Να σας πω ενα παραδειγμα,χθες το βραδυ ηθελε κοκα κολα.Πηρε ενα μεγαλο μπουκαλι και το ηπιε ολο μονος του.Πηρε και πιτσινια και ποπ κορν για εμενα.Ανοιξα τα ποπ κορν στο σαλονι βλεποντας ταινια και φυσικα,εφαγα ελαχιστα γιατι δεν προλαβαινα.. επαιρνε απο μενα.Μετα φυσικα που τελειωσαν σε χρονο ρεκορ,επιασε τα πιτσινια του.Με ρωτησε βεβαια αν θελω,ειπα οχι. Εφαγε πειτε,λιγο παραπανω απο μισο πακετο ποπ κορν,ενα πιτσινια και ηπιε ενα μεγαλο μπουκαλι κοκα κολα μονος του χωρις να πιω ουτε γουλια. +το ψωμι με το ζαμπον που εφαγε λιγο πιο πριν.Πηγα χθες σουπερ μαρκετ και πηρα μπισκοτα,εβλεπα τηλ και τα αφησα στο τραπεζι του σαλονιου,μολις κατεβηκε και τα ειδε,τα εφαγε. Εκρυψα το αλλο πακετο,ετρωγα πριν λιγο,σχολασε απο την δουλεια και τα ειδε και πανε και αυτα.Δεν ξερω τι θα γινει... Εγω ναι τρωω ανθυγιεινα σχεδον καθημερινα,αλλα τρωω ορισμενες ποσοτητες, δεν ξεπερναω τα ορια. Ειμαι 48 κιλα,εκεινος 130!
2
 
 
 
 
σχόλια
Φροντισε να μην αγοραζετε τιποτα απο αυτα πλεον και να αλλαξετε τον τροπο μαγειρεματος, να περιορισετε τα λαδερα και την ζαχαρη και φυσικα να κανετε μια σοβαρη συζήτηση. Δεν ειναι να παιζεις με την υγεια.
Scroll to top icon