ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
30.8.2017 | 16:19

Διαβάζω εδώ για απιστιες

Γιατί τόσοςχαμός να γινεται για το αν κάποιος που έχει σχέση παει με άλλο.Κανεις δεν ανήκει κανενός και μπορεί να διαθέσει το σωμα του ως θέλει. Μου φαίνεται αδιανόητο να χωρισω κάποιον γιαυτό το λογο. Μικροαστικά κατάλοιπα.
5
 
 
 
 
σχόλια
Αν ετσι εχετε συμφωνησει με το ταιρι σου ok, αλλα αν δεν το ασπαζεται αυτο που λες τοτε αλλαζει το θεμα.Στις περισσοτερες σχεσεις οταν ο ενας απατα συνηθιζεται ο αλλος να μην το γνωριζει. (ασχημο)
Όλο αυτό που λες είναι ορθότατο ΕΦΟΣΟΝ θα είχαν προσυμφωνήσει ότι δεν θα έχουν μια κλασική συμβατική αποκλειστική ερωτική σχέση. Οι περισσότεροι κι οι περισσότερες όμως μια κλασική συμβατική αποκλειστική ερωτική σχέση συνάπτουν. Οπότε πρόκειται για "σπάσιμο" της συμφωνίας κι εξαπάτηση.Σκέψου όμως και κάτι ακόμα: κάποιοι και κάποιες δεν έχουν τίποτα άλλο να προσφέρουν από την ερωτική αποκλειστικότητα. :)
Scroll to top icon