ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
1.9.2017 | 18:38

Δεν θελω να πληγωσο κανεναν!!

Ειμαι σε μια σχεση 1χρονο και 2 μηνες τωρα και αποφασισα να τον χωρισο διοτι εμαθα λογια που ειχε πει για εμενα αλλα και για την οικογενια μου!! ( Δεν γνωριζο αν ισχυουν ομως)!! Η λογοι ηταν πολυ και διαφοροι που δεν ηθελα να κρατησω αυτην την σχεση δεν ηταν μονο αυτα που εμαθα!! Οταν του ζητησα να χωρισουμε αρχισε να με βριζει να μου μιλαει ασχημα να λεει οτι θα με κανει να το πληρωσο απο εδω και στο εξης να προσεχω τους γονεις μου αλλα και το σπιτι μου γιατι θα βαλει φωτια και θα το καψει , οτι και να φυγω να τον παρατησω οπως ειπε η ζωη μου ειναι διπλα του και οτι θα ξαναγυρισω κοντα του! Συνεχισε να λεει αφου ηρεμησε πως και να χωρισουμε και να φυγω θα ψαξη να με βρει και θα μου ζητησει να παντρευτουμαι! Εγω του ειπα δεν υπαρχει περιπτωση θελω να ΧΩΡΙΣΟΥΜΕ αρχισε μετα να κλαιει ... οταν τον ειδα ετσι λυγισα να πω την αληθεια και τον πηρα αγκαλια... Αποφασισα αφου με πιεσε πολυ αλλα και με απειλουσε εξισου να μην τον χωρισο... Απο τοτε περασαν 10 μερες και μπορω να πω την αληθεια ακομη νιωθο οπως πριν και εξισου δεν τον θελω αλλο και θελω να χωρισουμε αλλα δεν με αφηνει... Μου εκανε παλι προταση γαμου και για να μην του ξαναπω οχι ειπα καποια στιγμη θα γινει και με πιεζε και μου ελεγε ποτε θελω να μου πει καποιος τι να κανω δεν θελω να τον πληγωσο αληθεια μα δεν τον θελω αλλο και δεν θελω εξισου να τον παντρευτο αλλα και σχεση πλεον δεν θελω θελω να μεινω μονη μου... αλλα .ε της απειλες και ολα αυτα τι να κανω ??
6
 
 
 
 
σχόλια
Να προτιμησεις να μεινεις 'μονη' σου παρα με αυτον τον ανθρωπο. Πραγματικα, το ατομο δεν ειναι καλα το ατομο. Βρες δυναμη και ζητα βοηθεια απο καποιον δικο σου. Αυτο που κανει ονομαζεται ψυχολογικος εκβιασμος. Πατα στα ποδια και φυγε.
Scroll to top icon