ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
1.9.2017 | 23:19

Άβυσσος

Φλερτάρουμε καιρό, βγαίνουμε και ως κύριος μου ξεκαθαρίζει εκ των προτέρων οτι δεν ειναι σε φάση για σχέση και δεσμεύσεις. Να μην το πάρω προσωπικά αλλά ενδιαφέρεται για κατι χαλαρό αν και όποτε κι εφόσον...Συμφωνώ γιατί κι εγώ δεν είμαι για πολλά αυτή την εποχή.Βγαίνουμε δεύτερη φορά και καταλαβαίνουμε και οι δυο οτι η τρίτη συνάντηση θα εχει και σεξ.Την επόμενη μέρα μου ανοίγει μια κουβέντα οτι θέλει αποκλειστικότητα, θέλει να του αφιερώνω χρονο κλπ. Πριν το σεξ έτσι;Του είπα οτι θα το πάμε χαλαρά και όπως μας βγει. Στράβωσε λιγάκι αλλά δεν έφερε αντίρρηση.Εχει περάσει μια εβδομάδα. Μιλάμε καθημερινά αλλά για συνάντηση ούτε λόγος. Του πρότεινα εγώ την Τετάρτη αλλά δε μπορούσε.Μπορεί και να υπερβάλλω αλλά μάλλον έχει σπαστεί.Έχετε καμία ιδέα τι στο καλό μπορεί να έκανα λάθος;Αν βοηθάει, είμαστε άνω των τριάντα.Ευχαριστώ.
3
 
 
 
 
σχόλια
Εμενα αυτοι οι προλογοι μου φαινονται τελειως του παραλογου... Αν σου αρεσει καποιος, το οποιο δυσκολα για μενα ποσοτικοποιειται (δλδ λιγο ή πολυ) ορμας και ο,τι προκυψει. Το να προσπαθεις να οριοθετησεις εκ των προτερων κατι που δεν ξεκινησε καν με ξεπερνα. Αν δεν μπλεξεις με τον αλλον να δεις τι σοι ατομο ειναι, πώς ειναι στο κρεβατι, πώς ειναι στη βολτα, πώς ειναι στην εκδρομη, πώς ειναι στην παρεα κλπ κλπ τι συμπερασμα θα βγαλεις για το τι θελεις να κανεις μαζι του???
Δεν ειναι σε φαση για σχεση ε? Οτι δηλαδη θα ερχοταν η γυναικα της ζωης του και θα του ελεγε να κανουν σχεση και εκεινος θα ελεγε "μπα, δεν ειμαι σε φαση μωρε, περνα σε κανα μηνα παλι". Προφανως δεν θελει σχεση ΜΑΖΙ ΣΟΥ. Γιατι δεν σε γουσταρει τοσο, ωστε να δεσμευτει ΜΑΖΙ ΣΟΥ. Ε τι ρωτας ποιο ειναι το λαθος σου? Το λαθος και των δυο σας ειναι οτι ξεκινατε μια κατασταση χωρις να ειστε ενθουσιασμενοι. Αφηστε το και βρειτε και οι δυο σας κανεναν που να σας γεμιζει πιο πολυ. Και ασε τα οσα λεει για αποκλειστικοτητες κλπ. Τις πραξεις του κοιτα, οχι αυτα που λεει. Οι πραξεις του δειχνουν οτι δεν ψηνεται. ΤΕΛΟΣ.
Διαφωνω, νομιζω οτι η σταση του δειχνει οτιΔεν μπορει να διαχειριστει χαλαρη σχεση κι ας το ισχυριζεται. Εβγαλε αμεσως κτητικοτητα. Αν η εξομ. επιθυμει πραγματι χαλαρη σχεση αυτος δεν ειναι καταλληλος διοτι θα κολλησει , αφου ηδη μιλαει για αποκλειστικοτητα.Ομως το οτι δεν καθεται να εξηγησει για ποιο λογο αλλαξε θεση και απο τη χαλαροτητα πηγε στην αποκλειστικοτητα, αλλά κανει το βαρυ πεπόνι, δειχνει οτι τη δαγκωσε τη λαμαρινα, αλλα επισης δειχνει εναελαφρυ ψυχολογικο θεμα και πρεπει να τον περασει ελεγχο για μισογυνισμο, που φοριεται πολυ τελευταια....Αυτα με καθε επιφυλαξη διοτι τα δεδομενα δεν ηταν αρκετα.
Scroll to top icon