ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.9.2017 | 11:00

σχεση

δε με αφηνει να βγαινω το αγορι μου..πρεπει να μου τον ρωταω να βγω και αν αυτος πει οχι και εγω θελω μετα δε μιλιομαστε για μερες γιατι εχει νευρα...τι να κανωω???
7
 
 
 
 
σχόλια
Εγω δεν θα τον χωριζα..οκ μπορει να ζηλευει λιγο..το σιγουρο ειναι οτι θελει να εχει το πανω χερι..εσενα σου αρεσει αυτο? Να τον ρωτας και μετα να πραττεις? ..υπαρχουν κ τετοιες σχεσεις που δεν το βρισκω κακο. Τα γουστα ποικιλουν. Παντως εμενα καπως ετσι σιναι η ιδανικη μου σχεση. Τωρα, αν θελεις να κανεις οτι θελεις οταν το θελεις οπως θελεις και καταπιεζεσαι ετσι απολυτα δεκτο. Συζητα το μαζι του και πες του οτι σε ενοχλει. Αν δεν καταλαβει ξερω γω..αλλαξε πορεια..να επιβληθεις η αν δεν παιρνει απο αυτα τοτε ειστε τελειως διαφορετικοι χαρακτηρες και καλυτερα χωριστε απο τωρα.
Μα τι ρωτάς;! Τα πράγματα είναι απλά: δεν βγαίνεις, τον ρωτάς, αν σου πει όχι, πάλι δεν βγαίνεις, να μη θέλεις να βγεις, να μην τον νευριάζεις και όλα μέλι-γάλα! Εντάξει, ησύχασες;υγ. Τι διαβάζω που ζητάνε και συμβουλές;!
Καταρχάς γιατί πρέπει να τον ρωτάς;; τι ειναι ο κηδεμόνας σου; καλο θα ήταν να του κανεις μια κουβέντα πάνω σε αυτό....πως αν θες να βγεις θα βγεις πως δεν έχει καμια σχέση αυτος. Δλδ αν είναι να βγει αυτος σε ρωτάει και κάνει οτι του πεις;; που ζούμε καλε; αν δεν παίρνει απο λόγια...καλο ειναι να απομακρυνθείς....γιατι σίγουρα δε σεαφηνει να ευχαριστηθείς οτιδήποτε αλλο στη ζωή σου.
Scroll to top icon