ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.9.2017 | 21:39

ποτε ξανα

ποτε ξανα σεξ απο το πρωτο ραντεβου. αν σε γουσταρει πραγματικα μπορει να περιμενει και αν του κατσεις αμεσως μπορει να χασει την εκτιμιση του για σενα.
2
 
 
 
 
σχόλια
E ναι, εάν θέλεις να κάνεις σεξ με κάποιον που κρίνει την αξία σου και την εκτίμηση που σου τρέφει ανάλογα με το πότε θα «του κάτσεις» (αυτός δηλ δεν κάθεται σε σένα, μόνο εσύ σε αυτόν λες εσύ τώρα..), τότε επόμενο είναι να αποδέχεσαι την εξουσία που έχει επάνω σου να σε κακοχαρακτηρίσει και να σου φανεί και νορμάλ. (Θλιβερό πάντως κι αυτοί οι άνδρες που κρίνουν τη σεξουαλικότητα των γυναικών να είναι καταδικασμένοι για πάντα να κάνουν σεξ με γυναίκες που αυτόματα υποτιμούν γι ακριβώς αυτόν τον λόγο.)Εάν όντως κι εσένα σου φαίνεται νορμάλ να προσπαθείς να ανταπεξέλθεις στις απαιτήσεις που σου θέτει κάποιος άλλος στη δική σου σεξουαλικότητα, τότε δε διαφέρεις κι εσύ σε αυτή τη σεξιστική συμπεριφορά που περιγράφεις.(Πάντως πρόσεχε, γιατί εάν δεν «του κάτσεις» από την αρχή, μπορεί να σε χαρακτηρίσει και «ξινή». Είναι ένα παιχνίδι που πάντα θα βγαίνεις χαμένη εάν προσπαθείς να προσαρμοστείς στα κολλήματα των άλλλων.)Εάν όμως θέλεις να βασίσεις την αξία σου όχι στα στα στανταρντς που θέτουν κάποιοι άντρες και γυναίκες αλλά στον αυτοσεβασμό σου, τότε δε θα χρειάζεσαι την έγκριση κανενός για το τι θα κάνεις με το σώμα σου και θα θέσεις και τα θεμέλια για μια ισότιμη σχέση με κάποιον άνδρα που δεν θα ενδοαφέρεται να ασκήσει εξουσία επάνω σου.Επαναλαμβάνω, δε χρειάζεσαι την έγκριση κανενός για να αποδεχθείς τον εαυτό σου. Το σώμα σου σου σου ανήκει και καλό είναι να κάνεις αυτό που θέλεις εσύ κι όχι οι άλλοι με αυτό. Όσο ο αυτοσεβασμός μας περνάει μέσα από την αποδοχή των άλλων, τότε αυτός θα είναι ψεύτικος, επιφανειακός και πρόσκαιρος.
Scroll to top icon