ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.9.2017 | 21:48

αστείο? ??

Ο φίλος μου εχει ενα γείτονα δεν ειναι φιλοι σπλα γνωριζονται κ του κάνει πλακα οπως κ εκεινος πχ αντε γαμήσ..ου και του απανταει τι ώρα κ του λέει μετα δεν μου αρεσει αυτη η πλάκα κ του το ειπα κ θύμωσε κ έκανε ολόκληρο καυγα,δεν μου αρεσει η σχεση να εκφραζεται ετσι με καποιον που στην τελική δεν είναι φιλοι με το νσ του δίνεις θαρρος μπορει να το παρεξηγησει καποιος..τι θα νομιζατε?
4
 
 
 
 
σχόλια
Ότι μπερδεύεσαι σε πράγματα που δε σε αφορούν. Το πώς συνδιαλέγεται η σχέση σου με τον περίγυρο του είναι δικό του θέμα. Δεν ενοχλούν κανένα, πέρα εσού που ενοχλείσαι για καθαρά κοινωνικούς λόγους "φαίνεσθαι", νιώθουν άνετα να το κάνουν και έχουν και κάθε δικαίωμα να το κάνουν.Εγώ του δίνω δίκιο που αντέδρασε.
Ότι μπερδεύεσαι σε πράγματα που δε σε αφορούν. Το πώς συνδιαλέγεται η σχέση σου με τον περίγυρο του είναι δικό του θέμαΟΞΥΜΩΡΟ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΟΡΟΥΝ ΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΤΗΣ ΣΧΕΣΗΣ ΤΗΣΔεν ενοχλούν κανένα, πέρα εσού που ενοχλείσαι για καθαρά κοινωνικούς λόγους "φαίνεσθαι", νιώθουν άνετα να το κάνουν και έχουν και κάθε δικαίωμα να το κάνουν.ΑΥΘΑΙΡΕΤΟ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΝΟΧΛΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΙΝΕΣΘΑΙ. ΘΑ ΜΕ ΕΝΟΧΛΟΥΣΕ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΦΡΟΣ, ΟΧΙ ΔΙΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΕΤΟΙΟΣ.ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ:)Εγώ του δίνω δίκιο που αντέδρασε.ΚΙ ΕΓΩ ΤΟ ΙΔΙΟ, ΟΛΟΙ ΧΑΛΙΟΜΑΣΤΕ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΤΗ ΛΕΝΕ, ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΗ ΛΕΝΕ.
Οξύμωρο καθόλου, γιατί δε γνωριστήκατε χθες και ήταν επιλογή σου να προχωρήσεις συνειδητά σε σχέση μαζί του.Κάφρος ξε-κάφρος επαναλαμβάνω ήταν επιλογή σου να είσαι μαζί του. Πόσο σίγουρη είσαι ότι εσύ είσαι η σωστή και αυτός ο λάθος; Εξίσου αυθαίρετο είναι να ανακοινώνεις στη σχέση σου ότι από τούδε θα φέρεται με τον "εξής" κατά τα δικά σου κοινωνικά πρότυπα, τρόπο γιατί δεν "επιτρέπεται" στη σχέση σου να αντιδρά αυθόρμητα και όπως του βγαίνει στην καθημερινότητα του.Το να μπαίνεις σε μια σχέση με έναν άνθρωπο γνωρίζοντας τον ας πούμε "έτσι", με το σκεπτικό ότι στην πορεία ΕΣΥ θα τον αλλάξεις και θα τον κάνεις "γιουβέτσι", είναι από τα μεγαλύτερα λάθη που μπορεί να κάνεις. Ένας άνθρωπος δεν αλλάζει αν δε θέλει να αλλάξει. Και ειδικά όταν προσπαθείς να του επιβληθείς αυταρχικά. Εκεί, νομοτελειακά, έχεις αντίδραση αντίθετη απ' αυτήν που ζητάς.
Scroll to top icon