ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
12.9.2017 | 18:35

Πείτε μου μια γνώμη

Και ερωτώ? Είμαι παράλογη που θιγομαι όταν ο επί 2 χρόνια σύντροφος μου κάνει like σε κάθε σουργιελο απο τα παλιά φοιτητικά του χρόνια σε κάθε φωτογραφία με μπικίνι (ο Θεός να τα κάνει) ? Και είμαστε και από απόσταση. Και δε μιλάω γτ η λογικη μου μου λεει να μην κανω σκηνη για τετοια θεματα να μη δωσω σημασια ειναι ενα απλο χαζο like,αλλά τα βλέπω και μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι.Φανταστείτε ότι δεν έχω και δεν είχα ποτέ μου facebook και φυσικά εκείνος έχει. Δε μπορω να κρατηθω απο το να μη με "τρωει" η περιεργεια τι γινεται σε αυτο το διαολο. Άκουγα και γω για καβγάδες εξαιτιας των like και έλεγα "έλεος ρε κορίτσια " Όχι τώρα τα λουζομαι. Εγώ η υπεράνω. Που τρωγωμαι και δε μιλάω γτ δεν θέλω να γίνω πρηχτρα.
6
 
 
 
 
σχόλια
Δε χρειαζεται να εισαι υπερανω. Γιατι αν κατι σε ενοχλει, οσο και να το εκλογικευεις, παλι θα σε ενοχλει. Πρεπει να εμπιστευομαστε τα συναισθηματα μας και οχι να τα κρινουμε. Στην τελικη ας το κοψει αυτο το χουι...
Κοπελια απο απόσταση κ μονο 2 χρονια κ αρχισαν τα οργανα για φβ κ like στα κοριτσια κ τηλεφωνικό σεξ, δεν τραβαει αλλο. Ουτε αυτος φταει,ουτε εσυ εισαι υπερβολική. Απλα δν τραβάει. Δεν ειστε 18 να τα εχετε απο απόσταση.
Εγώ έχω μια άλλη απορία; Που και πως μαθαίνεις τα likes του φίλου σου σε άλλες κοπέλες ή γενικότερα την δραστηριότητά του στο fb; Τι θέλω να πω με αυτό;; Δεν έχω και γω FB και ποτέ δεν είχα, αλλά ποτέ δεν με προβλημάτισε, ποτέ δεν έμαθα, πότε δε ρώτησα, πότε δεν είδα τι είδους δραστηριότητα έχει εκεί ο φίλος μού. Δεν με ενδιαφέρει το συγκεκριμένο μέσο και δεν με ενδιαφέρει και πως το χρησιμοποιούν οι άλλοι. Εξάλλου, δεν το ξέρω κιόλας. Μη κρίνεις το μέσον και μη σκας λοιπόν, κρίνε αυτό που έχεις απέναντι σου και από αυτά που ήδη ξέρεις για εκείνον.
Scroll to top icon