ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.9.2017 | 13:34

Συγκατοίκηση

Θέλω να ρωτήσω κάτι όσους από την παρέα συγκατοικούν με τη σχέση τους και το ρωτάω πολύ σοβαρά. Τι κάνετε όταν θέλετε να αεριστειτε και είναι και εκείνος/ εκείνη στο σπίτι; Είναι ένας από τους κύριους παράγοντες που δεν τολμώ να κάνω αυτό το βήμα.
2
 
 
 
 
σχόλια
ΛΟΛ, ΤΡΟΛΛ.Αλλά θα τσιμπήσω και θα απαντήσω.1. Πας στην τουαλέτα. Ακόμα κι αν ακουστεί, η τουαλέτα είναι ο χώρος που η κλανιά (όπως και οι άλλες απεκκριτικες ενέργειες) ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ. Μπορείς να του το πεις από πριν ή μετά. Πχ "Μωρό μου, μην παραξενευτείς αν ακούσεις τίποτε, πάω τουαλέτα να κλάσω" ή "Μωρό μου, περίμενε λίγο πριν πας τουαλέτα, μυρίζει λίγο γιατί την αμόλησα, αλλά άνοιξα το φεγγίτη".2. Αν σου ξεφύγει μπροστά του κι ακουστεί ή απλά μυρίσει (μουλωχτή), ζήτα συγνώμη. Αν σου πει τίποτε στο στυλ "μπλιαχ", έχε έτοιμη την απάντηση "γιατί οι δικές σου μυρίζουν τριαντάφυλλα;"3. Τώρα θα ακουστεί υπερβολικό, αλλά όταν αγαπάς τον άλλο, δε σιχαίνεσαι ή, στη χειρότερη περίπτωση, ανέχεσαι τα πάντα. Ακόμα και τις βρωμερότατες και ηχηρότατες κλανιές.
Scroll to top icon