ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.9.2017 | 01:00

Δουλεια

Ποτε θα βρω μια κανονικη δουλεια?!ολοι αυτοι οι χαζοι πως βρίσκουν? !!εχω καψει τα πτυχια μου προ πολλου
2
 
 
 
 
σχόλια
Δηλαδή όσοι δεν σπούδασαν κάτι κατά τη κρίση σου, είναι χαζοί και ανάξιοι και μόνο όσοι έχουν σπουδάσει πρέπει να ξεχωρίζουν. Η εξυπνάδα ή η βλακεία δεν έχει να κάνει σχέση με τα πτυχία και ούτε κάποιο πτυχίο σε καθιστά ανώτερο ον από κάποιον άλλο που δεν έχει. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορεί να αποκτήσει κάποιο τίτλο και ο άλλος μελλοντικά. Εννοείται σαφώς πως η απόκτηση κάποιου πτυχίου, διπλώματος ή απλής πιστοποίησης δρα θετικά και εμπλουτίζει το βιογραφικό σου, αλλά να θυμάσαι πως όλοι σχεδόν τα ίδια περνάμε είτε με πτυχίο είτε όχι με τη κρίση που υπάρχει στη χώρα μας. Το παν είναι οι γνωριμίες, οι γνωστοί και αν έχεις μπάρμπα στη Κορώνη.
Επειδή απλά δεν κατάφερες (ακόμα) να τακτοποιηθείς επαγγελματικά οι άλλοι ειναι χαζοί; Οπα, οχι. Τα πτυχία είναι απο μονα τους απλά χαρτιά και στην Ελλάδα του σήμερα ολοι ξέρουμε πως το να βρεις δουλειά πανω στο αντικείμενο σου ειναι αρκετά δύσκολο. Εδώ για σερβιτόρος πας και το σκέφτονται αν τους κάνεις. Υπομονή και ελπίζω να σου πάνε ολα καλά.
Scroll to top icon