ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.9.2017 | 15:24

Περαστικός ή μόνιμος

Σε γνώρισα τυχαία και με αγνόησες.Σε κυνήγησα και ανταποκρίθηκες. Και ήταν από τις καλύτερες στιγμές της ζωής μου.Έφυγες και είπαμε ''θα τα ξαναπούμε σύντομα''.Γύρισες, αλλαγμένη. Εγώ όμως έμεινα ίδιος ή στάσιμος καλύτερα.Συνεχίζω να σε κυνηγάω και φέρεσαι όπως τότε που με αγνοούσες, χωρίς ωστόσο να μου κλείνεις την πόρτα.Δεν υπάρχει κάτι χειρότερο, από το να παίζεις με συναισθήματα που γνωρίζεις.Κλείσε μου την πόρτα οριστικά ή σταμάτα να με γράφεις και εμφανίσου ξανά στη ζωή μου..
4
 
 
 
 
σχόλια
Σε ανθρώπους που είναι(θα το θέσω επιστημονικά) και έτσι και γιουβέτσι, απλά σηκώνεσαι και φεύγεις, κόβεις κάθε επαφή, επικοινωνία και τα συναφή. Κόβεις και τις δικαιολογίες στον εαυτό σου, ότι τάχα μου, μπορεί να αλλάξει η κατάσταση . Όταν ο άλλος θέλει το καταλαβαίνεις.
Συμφωνώ απόλυτα με τον Διογένη τι περιμένεις αγόρι μου απο αυτή?εσύ να κοιτάξεις να προχωρήσεις και γράψτην κανονικά,κάνε την καρδιά σου πέτρα και αγνόησέ την και μη φθειρεις τον εαυτό σου.Καλη τύχη!
Scroll to top icon