ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.9.2017 | 13:44

.....

χαζευω χρονια αυτα που γραφει ο καθενας σ αυτη την στηλη...ολοι κλαιγεστε για εναν ερωτα που σας απορριψε ή για τον ερωτα που δεν ηρθε ποτε!! δεν ειναι μονο ο ερωτας,γκομενος,συντροφος στη ζωη!! βρειτε τα με τον εαυτο σας γιατι μεσα απο σας θα βρειτε την ευτυχια κι οχι με τον οποιον θα εχετε διπλα σας. Ασχοληθειτε με την καριερα σας ειτε με χομπυ που σας ενδιαφερουν κι ανακαλυψτε την προσωπικοτητα σας!! να χαιρεστε οσοι εχετε την υγεια σας γιατι μονο αυτο δε μπορουμε ν αλλαξουμε...η υγεια ειναι προβλημα κι ολα τ αλλα προβληματισμοι!!! και σ περιπτωση που κραξετε να με πειτε ανεραστο/η ή το οτιδηποτε να σας πω οτι κι εγω κυνηγουσα τον ερωτα 4 χρονια αλλα δε με ηθελε και σαν αποτελεσμα εμεινα πισω στην καριερα μου, εχασα τον εαυτο μου και περασα απο βαρια καταθλιψη!! τωρα ειμαι καλα και δε θα επιτρεψω ξανα σε κανεναν να με καταστρεψει!!! κοιταξτε να βελτιωνεστε ως ανθρωποι και ισως τοτε αλλαξει και ο κοσμος μας προς το καλυτερο!! και οπως λενε οι μεγαλοι ερωτες κατεστρεψαν και τα μεγαλυτερα μυαλα!!
4
 
 
 
 
σχόλια
Σίγουρα δεν είναι μόνο στη ζωή η δημιουργία σχέσης αλλά και άλλα πράματα ζωτικού ενδιαφέροντος και πόσο μάλλον μια εργασία ( που στην εποχή μας φαντάζει εξωπραγματική), αλλά μη ξεχνάς πως ο καθένας μας δεν είναι ιδίου χαρακτήρα με αυτά που εκφράζεις. Ο καθένας έχει τη δική του ιστορία σε αυτό το κόσμο, βιώνει διαφορετικές καταστάσεις και έχει ίδιες προτεραιότητες. Επίσης, η απώλεια μίας σχέσης δεν έχει το ίδιο ψυχικό αντίκτυπο σε όλους διότι είμαστε διαφορετικοί. Κάποιος θα δώσει μεγαλύτερη βαρύτητα διαχείρισης και κάποιος άλλος θα το ξεπεράσει πιο γρήγορα, οπότε είναι θέμα προσωπικότητας,χαρακτήρα και δυναμισμού.
Για τον ''έρωτα που δεν ήρθε ποτέ'', μάλλον εσύ χόρτασες από έρωτα , άφησες τον εαυτό σου και έχεις αυτή την άποψη. Άλλος έχει την δουλειά του, τα όνειρά του και τα ενδιαφέροντά του και το βράδυ κοιμάται παρέα με το μαξιλάρι οπότε θέλει κάτι άλλο. Όλα υποκειμενικά είναι σε αυτή την ζωή.
Scroll to top icon