ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
28.9.2017 | 12:16

Δεν ξέρω τι να σκεφτώ

Έβγαινα με κάποιον ο οποίος δεν ήθελε σχέση επειδεί είχε πολλά προσωπικά προβλήματα κ αρκετά σοβαρά μπορώ να πώ...η συμπεριφορά του ήταν κυκλοθιμική!απο την μία με κηνυγούσε,με φλέρταρε,μου έδειχνε πόσο με θέλει και απο την άλλη ήταν αδιάφορος κ άμα του έστελνα μήνυματα απαντούσε μέσα στα νεύρα και αδιάφορα εντελώς!έριχνε το φταίξιμο της συμπεριφοράς του στα προβλήματα του!έκανα πολύ υπομονή αλλά όλο αυτό με ταλαιπώρησε πάρα πολύ ψυχολογικά και μια μέρα έβαλα τέλος και απλά δεν ξανα ασχολήθηκα γιατί προφανώς και δεν με ήθελε πραγματικά για να φέρεται έτσι..τότε τρελάθηκε κ άρχισε να με κηνυγάει αφού λοιπόν μετά απο εβδομάδες επικοινώνησα μαζί του μίλησα πολύ άσχημα και τον προσέβαλα για το φέρσιμο του και μου απάντησε πως έχω δίκιο σε όλα και μου ζήτησε συγγνώμη και ότι είμαι άδικη μαζί του γιατί δεν ξέρω πόσο χάλια περνάει και μου είπε πως με αγαπάει!δεν έχω πεί πολλές λεπτομέρεις!απο αυτά τα λίγα όμως εγώ τι να κάνω? τι πιστέυετε?
2
 
 
 
 
σχόλια
Μην εξισώνεις το δράμα με την αγάπη και τον έρωτα. Είναι λάθος αντίληψη. Η προβληματική συμπεριφορά δεν προοιωνίζει ώριμη και παραγωγική διάδραση.
Scroll to top icon