ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
29.9.2017 | 17:06

Απλότητα. Χρυσός κανόνας.

Τυχαίνει να είσαι από τους τυχερούς που έχουν σπουδάσει αυτό που αγαπούν. Δηαδή να έχεις σπουδάσει Fashion Styling στο Μιλάνο, με ειδίκευση Ηistory of Fashion Design στο Λονδίνο. Να έχεις επιστρέψει Ελλάδα και να πετυχαίνεις στο ζάπινγκ επεισόδιο του Shopping Star,χωρίς να το έχεις ξαναδεί ποτέ. Να ελπίζεις ότι πρόκειται για κάτι ενδιαφέρον (βλέπεις την -ελληνική "ιέρεια" του στυλ- Καγιά και υποθέτεις αυτόματα ότι έχει σχέση με ποιότητα το όλο θέμα).Και στο 98% των περιπτώσεων να θες να πηδήξεις από το παράθυρο με αυτά που ακούς και βλέπεις.
7
 
 
 
 
σχόλια
Αν πραγματι θεωρεις εαυτον σπουδαγμενο δεν ανοιγεις απλα την τηλεοραση, εκτος και αν αποσκοπεις στο να χαλαρωσεις απο την ενταση μιας δυσκολης μερας ή να σκοτωσεις την ωρα σου αν τυχαινει να εχεις περισσεια ελευθερου χρονου. Οταν το κανεις αυτο φυσικα και δεν κρινεις αυτο που βλεπεις, γιατι εχεις επιγνωση. Τωρα κατ'αντιστοιχια με αυτο που περιγραφεις να αυτοκτονησουν οσοι τελειωσαν ενα ωδειο πχ βλεποντας τα αντιστοιχα talent show και να αυτοκτονησουν οσοι σπουδασαν δημοσιογραφια βλεποντας τις εκπομπες ενημερωσης. Και να αυτοκτονησουν και οι επιστημονες υγειας βλεποντας τις τηλεπωλησεις κολλαγονου, αλοης και κουρκουμα!!!
Ναι, γιατι μονο οσοι εχουν σπουδασει fashion styling μπορουν να καταλαβουν το πανηγυρτζιδικο της υποθεσης, ολοι οι υπολοιποι νομιζουμε οτι βλεπουμε vogue σε live streaming...
Ναι δε ξέραμε εμείς οι λαϊκάτζες που δεν έχουμε σπουδές fashion style κλπ στα Μιλάνα και στα Λονδίνσ να ντρεπόμαστε κιόλας που ίσως σας προσβάλουμε την αισθητική σας με τα ντεκαντάνς ρούχα μας και αξεσουάρ μας.
Ok, κατάλαβα· έχεις στυλ, έχεις χρήματα για ακριβές απουδές στο εξωτερικό... Τρόπους όμως γιατί δεν έχεις; Δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι την ίδια αφετηρία, την ίδια πρόσβαση σε καλαισθησία από μικροί ώστε να καλλιεργήσουν μια άλφα αισθητική, ή το ίδιο ενδιαφέρον για τα ενδύματα. Οι άνθρωποι ειναι διαφορετικοί κι αν είχαν όλοι υψηλή αίσθηση του στυλ, μάλλον θα έμενες χωρίς δουλειά.Τέλος, μια τηλεοπτική εκπομπή είναι, σκέφτεσαι να αυτοκτονήσεις για χάρη της; Υπάρχει και το remote control.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon