ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
30.9.2017 | 02:26

Είμαι λεσβία ή όχι;

Γεια σας, Θα ήθελα την βοήθεια σας για να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα στο μυαλό μου! Είμαι μία κοπέλα είκοσι χρονών, σκεφτόμουν πάντα τον εαυτό μου ως στρέιτ και πάντα είχα σχέσεις μόνο με άντρες για την ακρίβεια βρίσκομε δύο χρόνια σε μία σχέση με ένα αγόρι και είμαι ερωτευμένη μαζί του. Αλλά προβλιματίζομαι τον τελευταίο καιρό γιατί όταν έχω επαφή με το αγόρι μου φαντασιώνομαι λεσβιακό και γενικά το βρίσκω ερεθιστικό! Αλλά δεν ερωτεύτικα ποτέ μία γυναίκα δεν ένιωσα ποτέ συναισθήματα για το ίδιο φύλο κι ούτε θα φανταζόμουν να βρίσκομαι σε μία σχέση με το ίδιο φύλο, τι σημαίνει όμως αυτή η σεξουαλική έλξη που νιώθω για τις κοπέλες; Δεν είναι ότι προχωράω στον δρόμο και βλέπω μία κοπελιά και σκέφτομαι τι γκομενάρα αυτή ξέρω γω αλλά μόνο όταν έχω σεξουαλική επαφή με το αγόρι μου κάνω αυτές τις φαντασιώσεις για το ίδο φύλο! Πλιζ χελπ! Νιώθω πολύ μπερδεμένη...
17
 
 
 
 
σχόλια
Καταρχάς....μπάι δεν είσαι μόνο αν κάνεις σεξ και μετα δύο φύλα...δηλαδή αν προβείς στην πράξη...αλλά αν σου αρέσει σαν ιδέα, αν ελκύεσαι και από τα δύο φύλα και το φαντασιώνεσαι και το επιθυμείς. Είναι σαν να λέμε πως ενας στρέιτ δεν είναι στρέιτ μέχρι να κάνει σεξ με το αντίθετο φύλο. Συμφωνώ πως από τη στιγμή που φαντασιώνεσαι κάτι σημαίνει πως μέσα σου αυτό είναι μία επιθυμία που εκδηλώνεται με αυτόν τον τρόπο... Από τη στιγμή που της κοπέλας της αρέσουν και οι αντρες σημαίνει πως είναι μπάι. Το να είσαι μπάι δεν είναι κάτι κακό, όπως ούτε βέβαια αν είσαι λεσβία, απλά οι περισσότεροι ανθρωποι φοβούνται να το παραδεχτούν. Η έννοια του bi curious για μένα δεν υφίσταται, γιατί μπορεί να πάει με μία κοπέλα και να μην της αρέσει ή με έναν άντρα ή να της αρέσει...αυτό έχει να κάνει με τον άνθρωπο. Μπάι είσαι γιατί το σκέφτεσαι...γιατί σε ανάβει, γιατί καυλωνεις με την ιδέα.... Λεσβία δε νομίζω πάντως πως είναι. Αν και καλύτερα να αφήσει τις ταμπέλες και να κάνει αυτό που νιώθει και όπως της βγαίνει..
Να θυμάσαι ότι οι φαντασιώσεις σου δεν σε προσδιορίζουν.Αν ποτέ θέλήσεις να δοκιμάσεις με γυναίκα θα το καταλάβεις μόνη σου. Ακόμα και αν δοκιμάσεις, δε θα μπει αυτόματα στο κούτελό σου μια ταμπέλα με το τι είσαι.
Fabinas:1) σε ανάλογη φαση που ημουν ευτυχως βρέθηκε ενα cool ζευγάρι κ ειδα πως ειναι πραγματικά η αμφισεξουαλικες σχεσεις. Η προσφορά μου ηταν ειλικρινής κ δν κανω καμακι.2) δεν σε απειλώ. Σου απαντω αναλογα με το υφος σου.3) επειδη ποτε μ δεν κρυφτηκα πισω απο μια οθόνη, μαζεψε την παρεα σου,σκαλισε το ίντερνετ ,ελα μονος σου,ρωτησε με οτι θέλεις, κανονισε συνάντηση ή παμε για μπυρα. Μόνο μην με πρήζεις. 694 0321 093
Όχι δεν είσαι. Μπορείς να χαλαρώσεις αν σε άγχωνε τόσο πολύ η ιδέα. (Technically άλλωστε η ερώτηση θα έπρεπε να είναι αν είσαι bi. Ούτε απ'αυτό φαίνεται να είσαι.)Oι φαντασιώσεις τέτοιου τύπου είναι αρκετά συνήθεις (τα στατιστικά του Pornhub δείχνουν ότι είναι ανάμεσα στις δημοφιλέστερες αναζητήσεις του γυναικείου κοινού) και δεν σημαίνει ότι το άτομο που τις έχει θα τις πραγματοποιήσει κιόλας. Ηρέμησε και απόλαυσε το σεξ με το σύντροφό σου. Οτιδήποτε σε βοηθάει να επιτύχεις καλύτερη διέργεση και ηδονή είναι όφελος και για τους δυο σας.
Καραβάν, θα σε κυνηγάω με καμία αγιαστούρα: τι πράγματα είναι αυτά που λες στο κορίτσι τα οποία έρχονται σε πλήρη αντίθεση με την πατροπαράδοτη κληρονομιά των προγόνων μας στα ζητήματα ηθικής;;;
Η φαντασίωση ειναι μια επιθυμητή(ιδανικη) κατασταση. Το να φαντασιωνεσαι σημαινει οτι το θελεις . Άσχετα με το αν θα το πραγματοποιήσεις. Τεχνικα η κοπελα ειναι bi curius.
Βάλαμε τώρα αυτές τις ορολογίες με τα queer curious κλπ στη ζωή μας και μπλέξαμε τελείως μέχρι να βρούμε ταμπέλα ντε και καλά. Τα είπαν στη δεκαετία του '50-'60 ήδη με τις κλίμακες σεξουαλικότητας του Kinsey. Δεν υπάρχει λόγος περαιτέρω προβληματισμού. Κι έπειτα διαφωνώ ότι η επιθυμία και η φαντασίωση ταυτίζονται αναγκαστικά. Πολλές φορές η ηδονή της φαντασίωσης έρχεται από το σπάσιμο ενός ταμπού. Δεν σημαίνει ότι το θέλεις αλλά ότι σε εξιτάρει η παραβατικότητα.
Ο ορισμος της φαντασιωσης είναι η επιθυμητη πραγματικοτητα.Κ για να το κανω πιο λιανα κ λαϊκά: αν δεν δοκιμάσεις δεν ξερεις.Κ επειδή φοβόμαστε τις ταμπέλες κ τα ταμπού το σκεφτόμαστε αλλα δεν το κάνουμε. Κ οταν πραγματικά σπασεις ενα ταμπου που κ μονο στην φαντασια σε εξιταρει τοτε εισαι απελευθερωμένος, χαρούμενος κ ξερεις πραγματικά πως κ τι να απολαμβάνεις.
Από τη μεριά του άλλου φύλου μιλώντας, μια χαρά σε βρίσκω. Οτι μας φτιάχνει περισσότερο. Αν το θες μονολεκτικά, η απάντηση στην ερώτηση σου είναι ΟΧΙ.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon