ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.10.2017 | 03:43

Μία συμβουλή..

Γεια σε όλους! Έχω ένα πρακτικό πρόβλημα στο σπίτι και θα ήθελα μία γνώμη και από εσάς. Θα προσπαθήσω να είμαι όσο πιο σύντομη γίνεται. Στο σπίτι μου έχουμε θερμοσίφωνα διπλής ενέργειας (δηλαδή ηλιακό και με ρεύμα). Με τον ηλιακό δεν έχουμε κανένα θέμα, το καλοκαίρι και γενικά όταν έχει πολύ ήλιο είμαστε μια χαρά! Όμως όταν έχει συννεφιά και ειδικά το χειμώνα, έχουμε μεγάλο θέμα. Πχ. σήμερα που ήθελα να κάνω μπάνιο, τον άναψα 1,5 ώρα. Το νερό ίσα που ζεστάθηκε και εγώ ίσα που έκανα μπάνιο! Είμαι κοπέλα, έχω μακριά μαλλιά και όπως καταλαβαίνετε χρειάζομαι αρκετό νερό και για να κάνω μπάνιο γενικά (χωρίς σπατάλες). Και είναι και άλλα 2 άτομα μες το σπίτι. Δηλαδή αν θέλουμε να κάνουμε όλοι την ίδια μέρα μπάνιο τι θα γίνει; Όμως, το σπίτι δεν είναι δικό μας. Εγώ θεωρώ ότι έχει πρόβλημα ο θερμοσίφωνας, το έχω πει στον πατέρα μου και δεν θεωρεί ότι υπάρχει πρόβλημα, μου λέει ότι έτσι είναι το χειμώνα κλπ. Εγώ δεν το βρίσκω καθόλου φυσιολογικό, θεωρώ ότι πρέπει να μιλήσουμε στους σπιτονοικοκύρηδες. Εσείς τι πιστεύετε; Έχετε κάποια ανάλογη εμπειρία; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!
2
 
 
 
 
σχόλια
Δες τα υγρα του ηλιακου,δες την θερμοκρασία που κοβει η αντίσταση κ στο τελος την ιδια την αντισταση. Υ.γ θες υδραυλικό ή ηλεκτρολόγο. Δες πρωτα τον υδραυλικο.
Scroll to top icon