ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.10.2017 | 21:16

Ανάβαση στον Όλυμπο

Θελω πολυ να παω σε μια τετοια εκδρομη που οργανωνουν αναβαση στον ολυμπο. Ομως ειμαι εντελως αρχαρια και νεαρη στην ηλικια και φοβαμαι μηπως δυσκολευτω. Αν καποιος ή καποια εχει αναλογη εμπειρια ας σχολιασει για τις εντυπωσεις και τον βαθμο δυσκολιας.
2
 
 
 
 
σχόλια
Καλησπέρα!Αν ενδιαφέρεσαι να κάνεις μία πεζοπορία στον Όλυμπο, ο μόνος τρόπος για να πας -με ασφάλεια, είναι να έρθεις σε επαφή με κάποιον ορειβατικό σύλλογο. Σχεδόν σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας, υπάρχουν σύλλογοι. Αν κάνεις μία αναζήτηση, στην περιοχή σου, όλο και κάτι θα βρεις. Γνωρίζω αρκετό κόσμο που έχουν φτάσει μέχρι την κορυφή του Ολύμπου -και όλοι αυτοί φυσικά πήγαν με ορειβατικούς συλλόγους.Από την δική σου πλευρά τώρα, καλό θα ήταν να κάνεις μία προετοιμασία. Σίγουρα ενός μήνα, ίσως και παραπάνω. Αυτό βέβαια, εξαρτάται και από τον εαυτό σου. Αν δεν γυμνάζεσαι, καλό θα ήταν να ξεκινήσεις το περπάτημα σε κάποιο βουνό, χαλαρά, έτσι ώστε το σώμα σου να συνηθίσει στην ευκινησία. Με αυτό θα επιτύχεις περισσότερη αντοχή στην καρδιά σου, ενδυνάμωση μυών αλλά και την ικανότητά σου να αντεπεξέλθεις και να προσαρμοστείς πιο εύκολα σε ένα "τέτοιο" περιβάλλον. Με λίγα λόγια, να "ξυπνήσεις" τον οργανισμό σου.Αν επικοινωνήσεις με κάποιον σύλλογο, ρώτησε και το βαθμό δυσκολίας αλλά και επίσης ζήτα συμβουλές για το ποια θα ήταν η κατάλληλη προετοιμασία για σένα. Επιπλέον, ρώτησε τι εξοπλισμό θα χρειαστείς. Αυτά περίπου.Και αν τελικά πας, θα περάσεις πολύ όμορφα και θα ζήσεις μία διαφορετική εμπειρία. Μπορεί επίσης, να πετύχεις και καμία αρκούδα -όπως είχαν δει κάποιοι γνωστοί μου, ο οποίοι όμως είχαν χαθεί για λίγο. Μην φοβάσαι όμως, οι ορειβατικοί σύλλογοι ξέρουν που κυκλοφορούν και δεν θα σας περάσουν από τα μέρη τους.
Scroll to top icon