ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.10.2017 | 22:48

Ειμαι σε απογνωση

Γεια σας ... Ειμαι 23 χρονων και ζω με τους γονεις μου..τα χω με ενα παιδι πολλα χρονια τον λατρευω κ εχω αποφασισει οτι ειναι ο ανθρωπος της ζωη μου... Το προβλημα μ ειναι οι γονεις μου ... Δεν μπορουν να καταλαβουν οτι εχω μεγαλωσει και μπορω να τα καταφερνω μονη μου ... Δεν εγκρινουν τ αγορι μ λογο της αλβανικης τ καταγωγης ...εχει μεγαλωσει κ σπουδασει εδω... Τους τελευταιους μηνες το αγορι μου εχει φυγει στο εξωτερικο ... Εγω εδω δουλεια δεν εχω κ δεν μπορω να βρω αποφασισα να παω μαζι του κ να φτιαξουμε την ζωη μας εκει μακρυα απο ολα αυτα που εδω μας πληγωναν.... Ξερω πως δεν θα το δεχτουν αλλα ειναι κατι που εχω σκεφτει πολυ καλα και εχω αποφασισει πως θα τ κανω γτ αυτο θελω στην ζωη μου.. Συνεχεια κλεινω τα ματια μου και ονειρευομαι πως ζω εκει μαζι του ηρεμα ... Δεν ξερω πως να τους το πω γιατι θα αρχισουν της απειλες του οτι με ξεγραφουν οτι θα πεθανουν κ ολα αυτα... Ο πατερας μου ειναι πολυ ευαισθητος και φοβαμαι μην παθει οντως κατι ομως αν μεινω δεν θα μαι ευτυχισμενη κ δεν θα μπορεσω να αντεξω εγω ... Σας παρακαλω βοηθηστε με ....
3
 
 
 
 
σχόλια
Οι γονείς σου είναι ρατσιστες και σε εκβιάζουν ψυχολογικά για να μην φύγεις. Ομως είσαι πλέον ενήλικη και δεν μπορείς να ζεις στην σκιά των γονιών σου πρέπει να ακολουθήσεις το δικό σου μονοπάτι .Μην φύγεις στο εξωτερικό μόνο και μόνο για να ακολουθήσεις τον φίλο σου. Δες τις επαγγελματικές προοπτικές που μπορεί να έχεις στην χώρα αυτή κι αν όντως είσαι διατεθειμένη να φύγεις και να αφήσεις πίσω την πρότερη ζωή σου. Ξέρω οτι νομίζεις οτι βρήκες τον έρωτα της ζωής όμως είσαι μικρή ακόμα, υπάρχει το ενδεχόμενο να χωρίσεις οπότε πάρε αποφάσεις με βάσει τα δικά σου θέλω κι όχι των γονιών σου ή μιας σχέσης.
Να μη φύγεις αν δεν βρεις κι εσύ δουλειά με αποδοχές που να σου επιτρέπουν να ζήσεις ΤΕΛΕΙΩΣ μόνη σου. Πολλά μπορούν να συμβούν και το να βρεθείς στο εξωτερικό χωρίς δουλειά και χρήματα, δεν είναι καθόλου αστείο.
Εξωτερικό=Αλβανία ή κάπου αλλού;Γιατί στην Αλβανία η κοινωνία είναι πατριαρχική (είπα να είμαι ευγενικός και να μη ξυπνήσω τα SJW με σχόλια περί ρατσισμού κτλ.) Δε θα ήθελες ώς ελληνίδα να είσαι εκει.
Scroll to top icon