ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.10.2017 | 17:03

Ο κομμωτής μου δεν παίζεται.

Την ώρα που με λούζει, μου λέει:"να βάλουμε ΜΑΣΚΟΥΛΑ;" "Να μη βάλεις τίποτε" του λέω. Ξέρει πόσο μου τη σπάει με τα υποκοριστικά του. Επίσης ξέρει πως βαριέμαι και θέλω να τελειώνω γρήγορα. "Βάζω μάσκες στο σπίτι, δε χρειάζεται"."Μπα, δε σου φαίνεται" (!!!!!)."Καλά κάνει"."Είναι δυσφήμηση για εμένα" (λέει, ενώ ΒΑΖΕΙ ΜΑΣΚΟΥΛΑ).----------------------------------------------------------------------------------------------------"Τις μύτες όπως πάντα";"Όχι Τάκη, αποφάσισα να τα κόψω κοντά"."Θα τα ΑΦΗΣΟΥΜΕ να μακρύνουν άλλη μια παλάμη. Να φτάσουν μέχρι...εδώ" (το χέρι του δείχνει κάπου πίσω μου, δεν μπορώ να δω)."Σκέφτηκα ΝΑ ΤΑ ΚΟΨΩ ΚΟΝΤΑ".Εκείνος έχει αρχίσει να μου κόβει τις μύτες σιγοτραγουδώντας κάτι αυτοσχέδιο. Υπομονή, λέω μέσα μου (του έχω αδυναμία πανάθεμά τον)."Εντάξει;", με ρωτάει, κρατώντας μου τον καθρέφτη ώστε να δω... ότι μου πήρε ελάχιστα τις άκρες. Κοιταζόμαστε αμίλητοι μέσα από τον μεγάλο καθρέφτη, ενώ προσπαθώ να θυμηθώ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΩΤΗΣ ΜΟΥ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ."Εντάξει", του λέω. Εκείνος πιάνει ευχαριστημένος με τον εαυτό του (;;;) το πιστολάκι. "Πως θα τα ΚΑΝΟΥΜΕ";"Απλά στέγνωσέ τα"."Θα τα ισιώσω", λέει. Και το κάνει.Πλήρωσα κι έφυγα. ΑΦΟΥ πρώτα έκλεισα το επόμενο ραντεβού. Και ΑΦΟΥ του άφησα το καθιερωμένο φιλοδώρημα.Ήπια μεσημεριάτικα ένα ποτήρι κρασί για να γιορτάσω την ήττα μου.
1
 
 
 
 
σχόλια
Κοίτα να δεις εγώ τον δικό μου τον εμπιστεύομαι με κλειστά μάτια ,άλλωστε δουλειά του είναι να έχει άποψη για το μαλλί μου, βέβαια δεν του έδωσα το ελεύθερο από την αρχή ..χτίστηκε λάου λάου η σχέση εμπιστοσύνης ,το αποτέλσμα σαφώς πάντα μα πάντα επιβεβαιώνει την εμπιστοσύνη μου .Α Και επί τη ευκαιρία Σεζάρ σε αγαπωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω !!!
Scroll to top icon