ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.10.2017 | 01:31

ΑΒΥΣΣΟΣ

Με χωρισε λεγοντας μου άντε πηδήξου .δεν του μιλησα ποτέ ασχημα τον ηθελα στη ζωη μου και αυτος με εβρισε επειδη τον επαιρνα τηλέφωνο να δω τι κανει..και του ζητουσα να περάσουμε μαζι χρονο.χθες ηρθε Σπίτι και μου είπε Πώς με αγαπαει πολυ και σημερα μου είπε οτι αλλαξε γνώμη.μου είπε οτι την ωρα της δουλειας του τον κοιταζαν κατι μωρα και σημερα. Του λεω οριστε πήγαινε στα μωρά που θες τοσο πολυ. 39ετων παρακαλω.και μου λεει αντε πηδήξου και εσυ και οι μαλακιες σου με μπλοκαρε εντελως! Ποσο ασχημα ξεπεσα στα ματια του..και το μονο που έκανα ήταν οτι τον αγαπησα...δεν το αξιζε! Εσεις στη θεση μου καποια γνώμη?ακομα και ετσι τον αγαπαω σαν χαζη..
7
 
 
 
 
σχόλια
39 χρόνων ??άντε πηδηξου?? Μπλοκάρισμα ?? Και μετά επιστροφή ?? Σίγουρα είναι 39 ο τύπος?? Εμένα για 19το πολύ μου φαίνεται με τις αντιδράσεις του!!Φυσικά δεν έχουμε πλήρη εικόνα για το τι και πως,σαφέστατα κάτι μπορεί να τον οδηγήσε σ'αυτή την αντίδραση (για να το δούμε και απ τις 2πλευρες)
To γεγονός ότι τον αγαπάς δεν έχει καμία απολύτως σχέση, με το αν αξίζει να είναι στη ζωή σου ο συγκεκριμένος "μπέμπης" ετών 39, που τη μια μέρα μοιράζει "σ' αγαπώ" σαν πασατέμπο και την άλλη σε στέλνει να ικανοποιήσεις τις γενετήσιες ορμές σου μπλοκάροντας σε. Τώρα, αν με τον τρόπο σου έγινες και εσύ βδέλλα και τον σφυροκοπούσες με τηλέφωνα και μηνύματα, αυτό είναι κάτι που πρέπει να δουλέψεις. Κανείς δε γουστάρει πίεση... Μαλακά, μάναμ', όπως όταν κατουράς... ;) :)
Ακριβώς, έτερον εκάτερον. ( Πάτησα το σωστό κουμπάκι αυτή τη φορά).Σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογείται τετοια εναλλαγή στην συμπεριφορά του ακόμη κι αν είσαι βδέλλα. Μπορούσε πολύ όμορφα και ευγενικά να πει αγαπητή εξ. ότι δεν του αρέσει ο τρόπος σου.Στην πραγματικότητα, αν σου ταίριαζε ο τύπος, πιστεύω ότι δεν θα υπήρχε λόγος να ζητάς παράπανω χρόνο. Κάποια πράγματα πρέπει να κυλάνε αβίαστα. Δηλαδή, μη σκέφτεσαι για λίγο τον απαράδεκτο τύπο και την ανάγκη σου γι' αυτόν αλλά σκέψου πόσο σε φθείρει να προσπαθείς να χωρέσεις στη ζωή κάποιου. Άσε που αυτές οι απότομες εναλλαγές μετά του είναι πραγματικά κουραστικές και στόχο έχουν να μην ξέρεις που πατάς και που βρίσκεσαι. Υ.Γ. Την αυτοκριτική σου εξ., βεβαίως και να την κάνεις. Αλλά να ξέρεις που σταματάει η ευθύνη σου και που ξεκινάει του άλλου. Κι όπως οι άλλοι δεν σου χαρίζονται, δύσκολα σου δίνουν ευκαιρίες, ξενερώνουν άμεσα ή σε τιμωρούν υπερβολικά σε σχέση με τις πράξεις σου μάθε κι εσύ να τους αντιμετωπίζεις στις πρέπουσες διαστάσεις. Το ν' αγαπάς, δεν είναι δήλωση αυτοθυσίας. Κι αν δεν αγαπιέσαι κι έμπρακτα, καλύτερα ν' αγαπάς από μακριά τον άλλον για να μη χάσεις την δική σου αυτοεκτίμηση στο τέλος.
Θα σου πω οτι και ο Μέγας Μακεδών, λίγο πιο κομψά όμως.Τον κούρασες, αγανάκτησε και θεώρησε οτι ο καλύτερος τρόπος για να τον αφήσεις ήσυχο και να κόψει κάθε είδους επαφή ήταν να σου μιλήσει άσχημα.
Scroll to top icon