ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
14.10.2017 | 01:00

Θα μου λείψει η μπακατέλα μου :(

Αύριο πρόκειται να αγοράσω ένα καινούριο smartphone γιατί η 10 ετών μπακατέλα που έχω τώρα, άρχισε να τα παίζει (άραγε τα smartphone να κρατάνε τόσα χρόνια; Και μου λέει η αδερφή μου, "άντε τώρα θα πάρεις το καινούριο κινητό και θα ασχολείσαι συνέχεια μαζί του, θα μιλάς συνέχεια στο whatsapp ή το viber, δεν θα ξεκολλάς κτλ κτλ" και της λέω, ίσως μία δόση απογπήτευσης "ναι, σιγά", "όχι" μου λέει "θα δεις, έτσι έλεγα και εγώ, και έχει περισσότερη πλάκα", "καλά" της λέω. Βέβαια τα έλεγα αυτά επειδή δεν έχω να μιλήσω με κάποιον. Το κινητό μου δεν χτυπάει ποτέ παρά μόνο η εταιρία κινητής τηλεφωνίας με θυμάται και μου στέλνει κάνα sms και μου κάνει κάνα δώρο στις γιορτές, στα γενέθλια κτλ. Ε, κάτι είναι και αυτό, κάποιος με σκέφτεται.
4
 
 
 
 
σχόλια
Είχε κάτι το γλυκό η εξομολόγησή σου. Κάτι το νοσταλγικό..Με γεια, λοιπόν, το εξελιγμένο μοντέλο που στην αρχή θα θες να το σπάσεις,αλλά μετά θα το βολευτείς. Και εύχομαι να σου φέρει και γούρι σε όλους τους τομείς.. ??
Μακάρι να είχε άδικο η αδελφή σου αλλά αυτά που λες εσυ τώρα, τα είπα κ εγώ πέρσυ το καλοκαίρι που με άφησε η μπακατελα μου . Μέχρι κ παλιές φιλίες αναθερμανθηκαν κ σιγά σιγά έγινε απαραίτητο το smartphone.
Scroll to top icon