ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
14.10.2016 | 22:15

Ξεκόλλησα!

Ήμουν κολλημένη με έναν τύπο εδώ και 3 χρόνια. Δεν είχε γίνει τίποτα χειροπιαστό μεταξύ μας, απλώς ένα φλερτ που πηγαινοερχόταν. Ένας παράξενος τύπος κιόλας, που δεν είχε σταθερές αναφορές στον χαρακτήρα του.Σήμερα κατάλαβα ότι ξεκόλλησα! Παιδιά, νιώθω τόσο όμορφα! Ανάλαφρη!Πριν λίγες μέρες έγινε κάτι με έναν άλλον. Και αυτό ήταν η αρχή του τέλους. Ένιωσα επιθυμητή -έμπρακτα!- από άλλον άνθρωπο και πέρασα τόσο καλά! Πόσο χαζή ήμουν που έχανα τη ζωή μου με το να είμαι κολλημένη με ένα φάντασμα...Δεν λέω να πηγαίνουμε αβέρτα με όποιον μας την πέσει, μήπως ξεκολλήσουμε από κάτι μάταιο. Λέω... όοοσο μπορούμε, να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά και να μην σαμποτάρουμε τον ίδιο μας τον εαυτό.Καλή σας νύχτα!
3
 
 
 
 
σχόλια
http://www.lifo.gr/confessions/view/274200, http://www.lifo.gr/confessions/view/270996Έχετε και θράσος και μου μιλάτε στο δρόμο και βγενεται και από πάνω αντί να παραδεχτείτε τα λάθη σας είστε άρρωστοι ψυχολογικά και ζείτε στο ψέμα ! Ο δάσκαλος σου, πες του να πάρει φορά… ο ψευτο μάγκας του φβ( πάλι ξεκίνησε με song ότι θα με γαμης… με κούρασεε) , ξερόλας του πληκτρολογίου . ότι είναι να μου πει να τα λέει μπροστά μου όχι από το φβ και έχω έρθει 2 φορές αλλά τίποτα …. ΑΠΟΡΩ ενώ λέτε ψέματα και βγάζετε λάθος συμπεράσματα έχετε και δίκαιο ΑΠΟΡΩ.
Scroll to top icon