ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.10.2017 | 18:47

Τελικά ο μηχανικός..

«ενδιαφερόταν» για μένα μόνο για όσο διάστημα δούλευε στο διαμέρισμα. Από τη στιγμή που ρώτησα κρυφά τον βοηθό του αν ο μηχανικός έχει κοπέλα, αυτός άλλαξε στάση απέναντι μου. Είχα χαρεί τόσο πολύ τις τελευταίες βδομάδες. Ερχόταν μόνος του και μου έπιανε κουβέντα για διάφορα θέματα, γελάγαμε, στο τηλέφωνο ξεχνιόμασταν με την κουβέντα, ανταλλάξαμε facebook, με άγγιζε, ερχόμασταν πολύ κοντά ο ένας στον άλλο. Τώρα, απαντάει στα μηνύματα μετά από πάρα πολλές ώρες και αν. Τι να άλλαξε? Τι να έκανα λάθος? Ένιωθα πως όλα είχαν μια ομαλή, φυσική εξέλιξη και ξαφνικά όλα διαλύθηκαν. Τι έκανα λάθος, για να μην το ξανακάνω.
4
 
 
 
 
σχόλια
Ενοχικές γυναίκες εν δράσει. Το γεγονός ότι τον εξιδανίκευσες και τώρα που το όνειρο έσβησε... μα δεν μπορεί, εσύ θα φταίς, όχι ο τέλειος μηχανικός....
Δεν ενδιαφέρεται ή ενδιαφερόταν μέχρι που "καρφώθηκες" ρωτώντας τον βοηθό του. Γιατί αν ο βοηθός του ήξερε οτι είναι δεσμευμένος θα πήγε να του το πει κι εκείνος αναγκαστικά θα έκανε πίσω προκειμένου να μη δώσει δικαιώματα, ακόμα κι αν σε είχε στο μυαλό του για κάτι εφήμερο.Αν δεν έχει κοπέλα και κάπως ενδιαφέρεται λιγάκι, ίσως του έχεις γίνει φορτική. Απόσυρε το ενδιαφέρον σου κι εσύ μέχρι ν'αντιδράσει. Αν δεν αντιδράσει ξέχασέ τον.That's all.
Δεν υπάρχει λόγος κάθε φορά που στραβώνει κάτι, να μπαίνουμε στο ίδιο τριπάκι με την κλασική - πλέον- ερώτηση: "Τι έκανα λάθος;".Μπορεί να μην έκανες τίποτα λάθος. Απλώς, έπεσες σε λάθος άνθρωπο.
Scroll to top icon