ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.10.2017 | 18:00

Τι να κάνω

Μιλάω με ένα παιδί κάμποσο διάστημα και ενώ του "ξέφευγα" με το γνωστό επιτυχημένο μου τρόπο, τα πράγματα τελευταία έχουν πάρει διαφορετική τροπή. Συγκεκριμένα μετά από κάτι που έγινε και έμαθε και για το οποίο έγινε μεγάλη σκηνή, μου δήλωσε πως δεν μπορεί να είναι άλλο ο βλάκας της υπόθεσης και εγώ να τρενάρω συνεχώς τη συνάντησή μας και ότι θα έρθει το Σάββατο εδώ που μένω, μετά τη δουλειά του. Έχει καταφέρει επίσης να μιλάμε στο τηλέφωνο σε καθημερινή βάση και να τον "υπακούω" σε ό,τι μου πει. Και πραγματικά το κάνει με έναν αποφασιστικό και έξυπνο τρόπο που δε μπορώ να πω όχι. Δεν αναγνωρίζω τον εαυτό μου δηλαδή. Άντε και αν σοβαρευτώ τελικά και πάει καλά αυτή η ιστορία, σας κερνάω όλους.
4
 
 
 
 
σχόλια
Δεν μας "σοβαρεύουν" οι άλλοι, είναι δική μας δουλειά αν θέλει να γίνει. Του δίνεις έναν φαινομενικό έλεγχο ( άρα και την ευθύνη) προκειμένου να συνεχίσεις να μην είσαι υπεύθυνη για το ποιον διαλέγεις. Βέβαια, αν αρέσκεται στο να νταντεύει, μια χαρά θα τα πάτε. Το εννοώ, το να βρείτε κάτι να λειτουργήσει και να σας ταιριάζει είναι το καλύτερο.
Scroll to top icon