ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.10.2017 | 03:49

Ιντερνετικό ξεκατίνιασμα

Λοιπόν, πρώτη φορά για μένα!! Κάποιος έγραψε κάτι προσβλητικό κάτω από ένα άρθρο για τις γυναίκες και απάντησα -χωρίς εγώ να τον προσβάλω- ότι δεν είναι σωστό και το γιατί. Μου ανταπάντησε βρίζοντάς με χυδαία, κι ενώ στην αρχή του μιλούσα με ευπρέπεια, μια-δυο..δεν άντεξα και τον έβρισα κι εγώ (χρησιμοποίησα τις ίδιες βρισιές που μου απηύθυνε κι αυτός). Τώρα αισθάνομαι πολύ άσχημα που "έριξα το επίπεδό μου". Δεν αισθάνομαι καλά, κι όχι μόνο γιατί τον έβρισα κι εγώ, αλλά γιατί με έβρισε κι αυτός εμένα (θεωρώ άσχετο ότι αυτός άρχισε πρώτος, το λέω για να δώσω έμφαση στο γεγονός ότι δεν έχω συνηθίσει να με βρίζουν). Αλλά δε μπορούσα να μη πω τίποτα στις προς εμένα προσβολές, ούτε στο αρχικό σεξιστικό σχόλιο. Τώρα βλέπω ότι στο τελευταίο του σχόλιο συνεχίζει να εύχεται το θάνατό μου κι άλλα τέτοια ωραία... Λέω να μην απαντήσω, ε;Εσείς πώς το αντιμετωπίζετε όταν σας βρίζει κάποιος άγνωστός σας στο ίντερνετ; Κανονικά, φαντάζομαι, δεν είναι λογικό να μας επηρεάζει κάποιος άγνωστος, αλλά για κάποιο λόγο μου έρχεται να βάλω τα κλάματα! Αισθάνομαι τόσο ταπεινωμένη! Τι ήθελα και έμπλεξα; Αλλά εάν δε λέει ποτέ κανείς τίποτα, θα συνεχίζουν να γράφουν τέτοια (όχι ότι τον επηρέασα αλλά τουλάχιστον έδειξα ότι δε φοβόμαστε όλοι, ...τουλάχιστον στην αρχή, τώρα φοβάμαι!).Καμιά συμβουλή, βρε παιδιά;;;; Ούτε να κοιμηθώ δε μπορώ τώρα!
8
 
 
 
 
σχόλια
Τις περιόδους που μ' ενοχλεί κάτι που λέει ένας άγνωστος για μένα, ξέρω ότι κατά βάθος έτσι κι αλλιώς δε νιώθω καλά. Οπότε αυτό που κοιτάω είναι να βρω το γιατί. Πέρα από τις αναφορές και την στάση αδιαφορίας γιατί προφανώς ο τύπος θα γίνεται έστω κι ανώνυμα ρόμπας από μόνος του, σκέφτομαι ότι είναι πιο no-lifer από μένα και αρκετά μόνος( δικαίως με τέτοια κακία) που δεν τα έχει καλά με τον εαυτό του. Άμα είσαι καλά με σένα, δεν βρίζεις αγνώστους. Αυτά είναι τεχνάσματα για προσοχή και λίγη εξουσία πάνω σου. Αν βρει χαράδρα , θα τρυπώσει.
Αυτό το φαινόμενο είναι αναπόφευκτο με το διαδίκτυο. 'Οταν δεν υπήρχε αυτό το μέσο, όποιος πήγαινε να εκδηλώσει τέτοια συμπεριφορά απορρίπτονταν από το κοινωνικό σύνολο. Τώρα αρκεί να έχει πρόσβαση στο πληκτρολόγιο κι αμέσως έχει βήμα να πει ό,τι γουστάρει (και μάλιστα το κοινωνικό σύνολο θα πρέπει να τον ανεχτεί). Γι'αυτό αν ασχολείσαι με τους διαλόγους αυτούς θα πρέπει κάπως να μπορείς να το διαχειριστείς μέσα σου. 'Η που θα έχεις γερό στομάχι ή πολλά παλιά παπούτσια για να γράφεις ό,τι σου λένε.
Κάνε αναφορά σίγουρα και α) καθαρά προσωπική προσέγγιση και κάπως ακραία, κάνε ένα copy/paste την συζήτηση στις εξομολογήσεις και ζήτα την άποψη των υπολοίπων αν πιστεύουν πως τέτοια συμπεριφορά είναι σωστή (τον τελευταίο καιρό όλο και περισσότερα γίνονται τα παράπονα για τέτοιου είδους συμπεριφορές. Ας το συζητήσουμε λοιπόν πιο συγκεκριμένα). Με εντυπωσιάζει κάπως το πλήθος όσων έχουν το θάρρος να τρολλάρουνε κάποιον, σε σύγκριση με αυτό των όσων θα υπερασπιστούν κάποιον που δέχεται «επίθεση». Οι πιο πολλοί λένε δεν είναι πρόβλημα τους. Πώς σχολιάζουμε δηλαδή εξομολογήσεις για αυτά τα φαινόμενα τα οποία αφήνουμε «ασχολίαστα» μόλις συμβαίνουν γύρω μας;! β) θωρακίσου από τέτοιες καταστάσεις. Πολλές φορές θα γίνεις στόχος όταν λες την άποψη σου ελεύθερα. Είτε επώνυμα ή ανώνυμα, από τη στιγμή που εκφράζεις «άποψη» και έχεις το θάρρος να την υποστηρίξεις, δίνεις σε όλους την ελευθερία να την κρίνουν. Το όλους περιλαμβάνει και αυτούς που δεν σέβονται τίποτα δυστυχώς ή θέλουν να έχουν πάντα δίκιο. Γέλα, πες ευχαριστώ και βάλε τέτοιες συμπεριφορές στο ντουλαπάκι που τους αξίζει.
Εύχεται τον θάνατο σου;;;Λολ. Μαλλον 12χρονο ειναι που παίζει cod. Αν σου πει ελα για 1ν1 θα συνεχίσει . Πάντως μια ετσι είχε δώσει το τηλέφωνο της κ εκείνος την έπρηζε. Χαλαρωσε,κάνε αναφορά στην σελίδα το σχόλιο .
Αυτό ακριβώς, κάνε αναφορά στο σχόλιό του για υβριστικό περιεχόμενο και σε λίγη ώρα θα διαγραφεί. Επίσης, εκτός από 12χρονος, μπορεί να είναι κάποιος που του αρέσει να προκαλεί, οπότε μη μπαίνεις στη διαδικασία ούτε να καταλάβεις ούτε τίποτα, αλλιώς φθείρεσαι. Αναφορά και τέλος.
Scroll to top icon