ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.10.2017 | 19:20

Δεν ξέρω τι να κάνω...

Είμαι 17 χρονων κοπελα και θα ήθελα.κάπου να γράψω την κατασταση μου. Ο πατέρας μου απολύθηκε απο την δουλεια του και είχε μια παρα πολύ καλη δουλειά με εναν αρκετά καλό μισθό 1500€ και η μητέρα μου δούλευε αλλά πέρνει μονο 500€ τα οποία με τον μισθό του μπαμπά.μου ηταν αρκετά ικανοποιητικά και δεν ειχαμε περαιτέρω αναγκη. Ακόμη και στην κρίση τα βγαζαμε πέρα και δεν μας έλειπε τίποτα.. Ο αδερφός μου σπουδάζει σε αλλη πόλη. Αλλά παιδιά ο μπαμπάς μου απολύθηκε και τα 500€ για που ακριβώς να φτάσουν;; για τον αδερφό μου; για μένα; για το σπίτι; και δυστυχώς δεν έχουμε κάποιο άλλο εισόδημα . δεν έχουμε απολύτως τίποτα. Στο σπίτι επικρατεί μια στεναχώρια και δεν ξερω τι να κανω.. Αισθάνομαι πολύ άσχημα γτ πραγματικά δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Οι φίλες μου μου.λένε να βγούμε και να παμε για ψώνια και αισθάνομαι άσχημα που κάθε φορά λεω δικαιολογίες ... Συνέχεια σκέφτομαι που θα βγει αυτή η κατάσταση. Ο αδερφός μου αναγκαστικα βρήκε δουλεια για να συντηρειται. Και η αλήθεια ειναι οτι οι γονεις μου στεναχωριουνται που δεν έχουν να δώσουν. Παλιά διάβαζα για αλλες τέτοιες καταστάσεις και συμπονουσα αλλά δεν μπορούσα να καταλάβω πως είναι στην πραγματικότητα.. Για ποσο ακόμα θα συνεχιστεί αυτή η κρίση εδώ;;;; Είμαι 17 και ήδη νιώθω να καταστρέφεται η ζωή μου επειδή δεν μπορούν να μου προσφέρουν τίποτα... Και οχι επειδή δεν θέλουν αλλά επειδή δεν μπορούν..
2
 
 
 
 
σχόλια
Κοριτσάκι μου γλυκό, μη νιώθεις άσχημα!Δεν ευθύνεσαι εσύ για κάτι...Είναι κάτι που έχουμε υποστεί όλοι μας, άλλοι περισσότερο και άλλοι λιγότερο. Κι εγώ έχω μια δουλειά με σύμβαση που δουλεύω 7 μήνες και τους υπόλοιπους είμαι άνεργη. Και ο μισθός μου έχει μειωθεί κατά 500 €. Ο άντρας μου, εργαζόταν και δεν πληρωνόταν και τώρα που εργάζεται αλλού του χρωστάνε άπειρα χρήματα.Μην απογοητεύεσαι, γιατί μπορεί ο μπαμπας σου να βρει μια άλλη δουλειά. Επίσης, να μη ντρέπεσαι να μιλήσεις γι' αυτό στις φίλες σου, είναι πολύ τίμιο και είμαι βέβαιη πως και οι δικές τους οικογένειες αντιμετωπίζουν δυσκολίες!Εσύ, φρόντισε να επικεντρωθείς, όσο μπορείς, στο διάβασμά σου κι αν μπορέσεις να περάσεις κάπου. Θα μπορείς, ούσα φοιτήτρια, ίσως, να βρεις μια έστω part time δουλειά για να βγάζεις κάποια έξοδα. Το κάναμε πολλοί, όταν σπουδάζαμε κι ας ήταν ακόμη εποχές προ κρίσης. :-)Μη μαυρίζεις την ψυχή σου!Όλα περνάνε και όλα είναι χρήσιμα μαθήματα..Να συνεχίσεις να ονειρεύεσαι το μέλλον σου και θα δεις που θα καταφέρεις να το χτίσεις, όπως το επιθυμείς! :-)

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon