ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.10.2017 | 16:14

Σχέση εξ αποστάσεως

Αρχικά είμαι 19 χρονών και εδώ και ενάμιση χρόνο έχω σχέση εξ αποστάσεως με ένα αγόρι τέσσερα χρόνια μεγαλύτερό μου.Εκείνος μένει σε νησί και εγώ στην Αθήνα.Τον ενάμιση χρόνο που είμαστε σε απόσταση μιλάμε συνέχεια κάθε μέρα πολλές ώρες και βλεπόμαστε μέσω κάμερας.Εκείνος ήρθε πρόσφατα να με δει γνώρισε και την οικογένεια μου φάγαμε όλοι μαζί πήγαμε βόλτα και οι δυο μας και το βράδυ οι δικοί μου του πρότειναν να μείνει σπίτι μας,έτσι και έγινε.Γενικά είναι πάρα πολύ καλό παιδί και μου συμπεριφέρεται πάρα πολύ ωραία.Το πρόβλημά μου είναι ότι θέλω και εγώ να πάω μια μέρα στο νησί εκεί που μένει να τον ξαναδώ και να γνωρίσω και τους δικούς του που θέλει και εκείνος αλλά ξέρω ότι οι δικοί μου δεν θα με αφήσουν να πάω με θεωρούν ακόμα πολύ μικρή για να ταξιδέψω μόνη μου και δεν ξέρω τι να κάνω.Και το αγόρι εντάξει θα ξανά έρθει αλλά πρέπει να πάω και εγώ δεν γίνεται να έρχεται πάντα εκείνος..
1
 
 
 
 
σχόλια
Είσαι ενήλικη. Στο χέρι σου είναι να αποδείξεις στους γονείς σου, με άλλες αφορμές, ότι είσαι και αξια εμπιστοσύνης και ικανή να προσέχεις τον εαυτό σου.
Scroll to top icon