Νέα καταδίκη Ραπτόπουλου

Νέα καταδίκη Ραπτόπουλου Facebook Twitter
1

Νέα καταδικαστική απόφαση για τον Γιάννη Ραπτόπουλο, πρόεδρο και διευθύνων σύμβουλο της Express Service, αυτή τη φορά για χρέη προς το ΙΚΑ.

Συγκεκριμένα, το Β' Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης του επέβαλε ποινή φυλάκισης 3,5 χρόνων, εξαγοράσιμη προς πέντε ευρώ την ημέρα για μη καταβολή εισφορών προς το ΙΚΑ ύψους 692.944 ευρώ, το διάστημα από την 1η Ιανουαρίου 2011 έως και τις 31 Μαρτίου 2011. Ο επιχειρηματίας δεν παραστάθηκε στο δικαστήριο και εκπροσωπήθηκε από πληρεξούσιο δικηγόρο.

Τον περασμένο Νοέμβριο ο επιχειρηματίας είχε συλληφθεί για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο κατ' εξακολούθηση, ύψους 7.863.602 ευρώ, καθώς και για μη καταβολή ασφαλιστικών εισφορών προς το ΙΚΑ που υπερβαίνουν τις 150.000 ευρώ.

1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καιρός: Για καταιγίδες και στην Αττική, προειδοποιούν Κολυδάς - Τσατραφύλλιας

Ελλάδα / Καιρός: Για καταιγίδες στην Αττική, προειδοποιούν Κολυδάς - Τσατραφύλλιας

Προσοχή στα δυτικά και βόρεια προάστια, συστήνει ο Γιώργος Τσατραφύλλιας - Βίντεο με την εξέλιξη του καιρού από τον Θοδωρή Κολυδά - Ανανεωμένη πρόβλεψη από την ΕΜΥ για τον καιρό στην Αττική
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Δηλαδή 3,5 χρόνια *365 ημέρες *5 ευρώ= 6.387,5 ευρώ πρόστιμο για κλοπή ποσού 692.944 ευρώ. Η ποινή του δηλαδή δεν είναι ούτε το ένα εκατοστό της κλοπής του ή κάτι καταλαβαίνω λάθος;