ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.10.2017 | 17:07

Τι να κανω;

2 χρονια σχεση,πολλη αγαπη ερωτας εμπιστοσυνη!! Δεν εχω ξαναγαπησει ετσι,ουτε με εχουν ξαναγαπησει ετσι!! Κανουμε σχεδια για το μελλον μας και τη ζωη μας και ειναι παντα διπλα ο ενας στον αλλο..Πριν λιγες μερες βγηκαμε,εγω ημουν κουρασμενη και ακεφη εκεινος αραξε σε μια γωνια και δε μου δινε καμια σημασια..ειδα μηνυματα που εστελνε στο φιλο του και σχολιαζε το ποσο ωραιες κοπελες εχει στο μαγαζι (το ελεγε λιγο πιο χοντρα) ανταλλαξαν 2-3 μηνυματα για αυτες και τιποτα αλλο..κατα τ αλλα μαζι μου ειναι οπως ηταν,με αγαπαει με προσεχει και δεν εχει αλλαξει τιποτα.αλλα εγω εχω γινει χαλια,κλονιστηκε η εμπιστοσυνη μου,τον αγαπαω οσο τιποτα και δεν θελω να τον χασω,ειναι ο,τι καλυτερο μου εχει τυχει και ξερω πως κι εκεινος με αγαπαει και με νοιαζεται,αλλα τι σχολια ηταν αυτα και πως γινεται να κοιταζει αλλες κι εγω να ειμαι μπροστα; (23 χρονων)
3
 
 
 
 
σχόλια
Ε εντάξει. Στο φίλο του μίλαγε. Για γκόμενες που έχει το μαγαζί θα έγραφε. Τι θα έγραφε; ότι είστε αγκαλιά και συζητάτε για την ημέρα σας;Τα μάτια δεν έχουν νόμο. Ευτυχώς. Και είναι άντρες. Οι γυναίκες με το μυαλό δυστυχώς, αυτοί με τα μάτια. Καλύτερο.Κοίτα ότι είστε μια χαρά. Και επειδή εσύ δεν το είχες δει να σου πω, πως όλες τις δεκάδες φορές που είχατε βγει, ακόμα και εκείνη την αξέχαστη βραδιά, όταν σε φίλο έστειλε μήνυμα ή την άλλη μέρα που βγήκαν για καφέ για τις γκόμενες του μαγαζιού σχολίασαν.
Το έχει πει και ο Χρηστάκης : "..όχι μονάχα καναβούρι, καναβούρι...".Στις ηλικίες που είστε, οι πειρασμοί πολλοί και λιγα τα άτομα που θέλουν να δεσμευθούν με ένα μόνο σύντροφο στη ζωή τους.
Scroll to top icon