ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
28.10.2017 | 01:13

ηθελα τοσο πολυ ν αλλαξει κατι και τωρα ....

για πολλα χρονια ημουν ανεργη. απασχοληθηκα περιστασιακα με συμβασεις κτλ αλλα τα τελευταια δυο χρονια δεν μπορεσα να μπω πουθενα. να προσθεσω πως ενα προβλημα υγειας που εχω δεν μου επιτρεπει τις μακρινες μετακινησεις απ τον τοπο καταγωγης μου γιατι εχω συχνα σουρτα φερτα για θεραπεια στο νοσοκομειο. δεν ειχα ουτε σχεση εξαιτιας της υγειας μου περισσοτερο γιατι δυσκολα καποιος θα δεχοταν να μπει σε τετοια φαση. τελευταια γνωρισα ενα παιδι μεσω ιντερνετ.μενει μακρια δεν εχουμε ειδωθει απο κοντα αλλα ειναι περιεργο το ΄΄δεσιμο΄΄ που νιωθω μαζι του...το ιδιο λεει κι εκεινος αν και οκ θα μου πεις οτι να ναι λογια να χαμε να λεγαμε...τελος παντων τωρα προεκυψε μια δουλεια σε κοντινη πολη και θα πρεπει να μετακομισω για λιγους μηνες. θελω να κανω αυτο το βημα γιατι βαρεθηκα να ειμαι ανεργη και να μην μπορω να εχω την ανεξαρτησια μου. το οικονομικο ειναι ενα θεμα για τον πρωτο καιρο γιατι οι δικοι μου δε θα μπορεσουν να με στηριξουν.(ενοικια κτλ). ενω σκεφτομαι ολα αυτα και πρεπει να δωσω αμεσα μια απαντηση αυτο το παιδι μου λεει οτι ειναι δικαιολογιες αυτα για να μην φυγω απ τ σπιτι μου...αυτος φυσικα το εχει στο μυαλο του αλλου...θα μενω εγω εκει μονη και θα ρχεται αυτος εκει..ο καθεις και οι προσδοκιες του... εμενα το προβλημα μου ειναι το οικονομικο και κοντευει να μου βαλει την ταμπελα του μαμοθρεφτου...εχω φτασει 33 χρονων και πραγματικα βαρεθηκα να περιμενω ποτε τη μια θα μου κανει την χαρη η υγεια μου να στρωσει και απο την αλλη να βρω μια δουλεια για να σταθω στα ποδια μου....και τωρα ν ακουω οτι απλα ψαχνω δικαιολογιες για να μην παω? ποιος τυφλος δε θελει το φως του?
2
 
 
 
 
σχόλια
Παντως το να πας ,θεωρω οτι θα κανει καλο στην υγεια σου μιας κ θα ανεβεις ψυχολογικα..Εαν πανε καλα κ τα πραγματα με το παιδι θα περνας σουπερ..Ζυγισε τα ολα,ψαξε για λυσεις κ προσπαθησε το! Καλη τυχη!
Scroll to top icon