ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
28.10.2017 | 23:38

Γιατί είμαι ακόμα μόνος;

Είμαι 38 και δεν έχω κάνει τίποτα με γυναίκα. Οι γυναίκες δεν με έβλεπαν ποτέ ερωτικά. Γυναικείες παρέες είχα πάντα αλλά ποτέ δεν με κοίταξε ερωτικά κάποια, παρόλα αυτά εγώ δεν είχα ποτέ έλλειψη αυτοπεποίθησης και προσέγγιζα συχνά και με θάρρος γυναίκες που μου άρεσαν ή που νόμιζα ότι τους άρεσα, αλλά πάντα με απέρριπταν στα πλαίσια του ότι δεν υπάρχει χημεία/σπίθα/ δεν τους κάνω το κλικ και άλλα παρόμοια. Ασχολούμαι από μικρός με αθλητισμό και έχω ωραίο σώμα, φυσιολογικό ύψος και ήμουν πάντα κοινωνικός. Έχω μία δουλεία που μου αρέσει και με καλές απολαβές. Δεν είχα ποτέ ιδιαίτερες απαιτήσεις, απλά να έχει φυσιολογικό βάρος και να απολαμβάνουμε ο ένας την παρέα του άλλου. Η οπτική μου ήταν πως ναι μεν κυνηγάμε αυτό που θέλουμε αλλά δεν πρέπει να γίνει εμμονή, πίστευα πως αν ζω την ζωή μου δραστήρια και αισιόδοξα θα έρθει κάποια στιγμή και αυτό. Σε λίγες μέρες όμως μπαίνω στα 39 με τα νιάτα μου να έχουν περάσει και να μην έχω βιώσει τον έρωτα και την αγκαλιά μίας γυναίκας. Το τελευταίο διάστημα νιώθω συναισθηματικά και σωματικά ανικανοποίητος, σαν ένα κενό τεράστιο κάπου μέσα μου. Τι πήγε στραβά, ας μου πει κάποιος αν ξέρει γιατί εγώ δεν ξέρω...
8
 
 
 
 
σχόλια
Είσαι 38 και δεν έχεις κάνει τίποτα; Wut;Εντάξει μην απελπίζεσαι. Απλά προσπάθησε ξανά και ξανά. Αλλά μην προσπαθείς να δείχνεις κάτι που δεν είσαι. Να είσαι ο εαυτός σου. Επιπλέον, τσέκαρε αν έχεις κάποια αρνητικά όπως βρομερή ανάσα, γενικά θέμα υγιεινής, θέματα συμπεριφοράς κλπ.
Νομίζω έχω ξαναδεί αντίστοιχη εξομολόγηση στο πρόσφατο παρελθόν. Δεν είναι δυνατόν κάποιοι άγνωστοι να σου πούνε τι φταίει όταν δε σε γνωρίζουν, αν όμως (όπως αναφέρεις) έχεις γυναικείες παρέες, κάνε το εξής απλό: βρες τη γυναίκα από τις παρέες αυτές της οποίας εκτιμάς πιο πολύ την άποψη και την θεωρείς ειλικρινή, και συζήτησέ το μαζί της. Μία γυναικεία άποψη θα σε βοηθήσει πάρα πολύ.
Λοιπόν να σου πω τι πιστεύω εγώ.. Δεν σε ξέρω οπότε δεν μπορώ να πω τι φταίει . Αλλα πιστεύω πως όλη η ιστορία βρίσκεται στην εξής φράση που είπες: πίστευα πως αν ζω την ζωή μου δραστήρια και αισιόδοξα θα έρθει κάποια στιγμή και αυτό . Όχι φίλε δεν είναι έτσι , στη ζωή πρέπει να ξέρεις ακριβώς τη θέλεις και να το διεκδικείς . Ήθελες να ζήσεις τι ζωη σου δραστήρια , ωραια ; ε αυτό έκανες . Γιατί ζητάς τα ρέστα τώρα που δεν έχεις μια κοπέλα που να είστε αφοσιωμένοι ο ένας στον άλλον ; Αφου δεν ηταν αυτό η προτεραιότητα σου , ήθελες απλά να έχεις μια δραστήρια ζωη . Αν λοιπον αυτο που θες τωρα ειναι να κάνεις μια σχέση να έχεις μόνο αυτο στο μυαλό σου . Είναι πολύ πολύ σημαντικό να έχουμε ξεκάθαρα θέλω , γιατί αν δεν ξέρουμε τι θέλουμε δεν μπορούμε και να το αποκτήσουμε . Και ΠΟΤΕ δεν είναι αργα ... Δεν έχει συμασία πόσο χρωνών είσαι , κάλλιο αργα παρά ποτέ .
Eχεις κάποιο δίκιο έτσι όπως το θέτεις, αλλά μετά ακούς τα γνωστά να τα βρεις με τον εαυτό σου, όσο το κυνηγάς τόσο δεν έρχεται, μην είσαι απελπισμένος γιατί απωθείς. Είτε έτσι είτε αλλιώς πάντα θα βρεθεί κάποιος να σου πει ότι είσαι λάθος.
Παρεξηγήσατε τα λόγια μου παιδιά . Δεν είπα να είναι απελπισμένος και να κάνεις σχέση με όποια βρει μπροστά του . Ούτε ντε και καλά να το κυνηγήσει . Απλά είπα ότι πρέπει να ξέρει τι θέλει για να φερθει και αναλόγως ,.
Υποθετικά μπορεί να δείχνεις γλοιώδης και λιγούρης, άκρο ή να δείχνεις ασέξουαλ ή θηλυπρεπής, το άλλο άκρο. Απλά και οι φίλοι σου θα είναι σε δύσκολη θέση να στα πουν αυτά, στα λέω εγώ μήπως.. μιας και είμαι άγνωστοι , καλή δύναμη
Πολύ απλοικά, πρέπει να βλέπεις το όχι σαν προσπάθησε και άλλο, με μέτρο βέβαια και κρίνοντας κάθε φορά. Σίγουρα οι κολλητοί σου έχουν καθαρότερη εικόνα και θα μπορούν να σε βοηθήσουν.
Scroll to top icon