ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
30.10.2017 | 19:27

τι ψυχολογία!

Έχω σπαστεί με κάτι που έκανε ο δικός μου κ παρόλο που μου είπε ότι δεν το θεωρεί σοβαρό αυτό που έκανε προσπαθώ να το δω αλλιώς μου λείπει πολύ αλλά όταν ξαναθυμάμαι αυτό που έγινε δε μπορώ να το προσπεράσω κ συνεχίζουμε ακόμα χώρια κ είμαστε.Πως θα λυθεί αυτό?νιώθω εγκλωβισμένη...
4
 
 
 
 
σχόλια
Από τη στιγμή που είναι κάτι που δεν μπορείς να το ξεπεράσεις, το πιο σωστό είναι να συνεχίσεις στην αρχική σου απόφαση. Ο πόνος του χωρισμού θα είναι σίγουρα μικρότερος από τον πόνο που θα νιώσεις καταπιέζοντας τα συναισθήματά σου.
λες?ξέρεις δε βοηθάει κ η άλλη πλευρά δε προσπαθεί να το δουλέψουμε είπε ότι είπε με είδε κ εμένα απόλυτη κ απαγοητευμένη κ υπάρχει μια παγωμάρα..
Αν ειναι κάθε φορα που σπάζεσαι με κάτι που κανει ο σύντροφος σου να χωρίζεις κ μάλιστα να νιώθεις εγκλωβισμένη κατι δν πάει καλα με εσένα κ θεωρώ ότι είσαι υπερβολική κ δν μπορείς να διαχειρίζεσαι τις καταστάσεις .
Scroll to top icon