ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
1.11.2017 | 02:36

Με παράτησε

Καλησπέρα ! Θα ήθελα την άποψη σας για ένα θέμα με πρώην σχεση..Με το αγόρι μου δεν είμασταν μεγάλο διάστημα μαζί μόλις τέσσερις μήνες Από την αρχή μου έκανε πρόταση να μείνουμε μαζί πράγμα που δέχτηκα ( μεγάλο λάθος μου) Έδειχνε τόσο ενιοθσιασμενος μαζί μου ένιωθα ευτυχισμένη μέχρι που μια μέρα μου είπε ξέρεις μου αρέσει που και που να κάνω χρήση κοκαΐνης δεν αντέδρασα δεν μπορούσα άλλωστε να του πω τι θα κάνει .. του εξήγησα απλά που δεν είναι κάτι που με χαροποιεί .. το λίγο άρχισε να γίνεται πιο συχνό με αποτέλεσμα αρκετούς καυγάδες διότι και η συμπεριφορά του είχε αλλάξει τον τελευταίο μήνα μάλιστα έκανε καθημερινή χρήση ! Πρωί δουλειά βράδυ αυτό .. μου έλεγε όμως μπορεί να τσακωνόμαστε αλλά ξέρω πως νοιάζεσαι για εμένα , για το καλό μου πράγμα που είναι αλήθεια ! Μέχρι που μια μέρα με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ξέρεις κάτι καλύτερα να σταματήσουμε ειμαι πιεσμένος είμαι άρρωστος θέλω να μείνω μόνος να το ξεπεράσω, να βρω τον εαυτό μου . Πληγώθηκα αλλά έτσι και έγινε του έδωσα τον χρόνο του μάζεψα τα πράγματα μου και πήγα στο σπίτι μου (2 μέρες πριν ) Από τότε μου στέλνει μηνύματα πως νιώθει άσχημα αλλά δεν είναι καλά και θέλει να μείνει μόνος την πρώτη ημέρα δεν απάντησα ένιωθα αρκετά πληγωμένη μου έστειλε ξανά το επόμενο βράδυ τι κάνω πως είμαι μιλήσαμε λίγο μέχρι εκεί ! Δεν ξέρω τι να κάνω αισθάνομαι πολλά γι αυτόν τον άνθρωπο αλλά δεν θέλω να πληγωθώ ακόμα πιο πολύ
7
 
 
 
 
σχόλια
Ευχαριστώ πολύ για τις απόψεις σας , με βοηθάτε αρκετά αν και δεν ξέρω δεν θέλω να τον αφήσω ! Βέβαια με άφησε εκείνος αλλά εγώ δεν μπορώ.. δυστυχώς στο οικογενειακό του περιβάλλον δεν μπορώ να μιλήσω διότι το ξέρουν ήδη και το αποτέλεσμα ήταν να τσακωθεί με τα αδερφια του γιατί πιστεύει πως τον κατηγορούν συνέχεια γι αυτό το πράγμα κάτι που ισχύει αλλά ο ίδιο δεν μπορεί να καταλάβει πως στην ουσία δεν είναι κριτική αλλά ενδιαφέρον !
Αφου τον αγαπας βοηθησε τον αυτοι οι ανθρωποι χρειαζονται βοηθεια να ξερεις...Μιλα με στενους του συγγενεις και φιλους(Αν φυσικα το γνωριζουν ολο αυτο Αν οχι αστο καλυτερα) Εαν δεις οτι δε μπορεις φυγε μακρια σιγουρα δε σου κανει καλο.
Έχοντας ζήσει κοντά σε εξαρτημένο άνθρωπο,γείτονας όχι στο άμεσο οικογενειακό περιβάλλον,έχω να πω ότι είναι τρομερά δύσκολο να σταθείς σε μια τέτοια κατάσταση.Αν το ίδιο το άτομο δεν συνειδητοποιήσει ότι βρίσκεσαι σε κίνδυνο και θελήσει να απεξαρτηθεί ,δεν μπορεί να το βοηθήσει κανένας.
Η δική μου γνώμη είναι να φύγεις. Μίλησε σε φίλες σου σε δικούς σου ανθρώπους και αυτοί το ίδιο θα σου πουν. Πάντως τηλεφωνησε και σε γραμμή για εξαρτημενα ατομα εκείνοι θα σου πουν πως να τον βοηθήσεις.
Scroll to top icon