Μητέρα πουλούσε τα παιδιά της μέσω Facebook

Μητέρα πουλούσε τα παιδιά της μέσω Facebook Facebook Twitter
10

Μητέρα συνελήφθη το περασμένο Σάββατο στην Οκλαχόμα αφού αποπειράθηκε να πουλήσει τα δύο της παιδιά μέσω Facebook. Όπως υποστήριξε, προέβη σε αυτή την πράξη από απελπισία γιατί δεν μπορούσε να συγκεντρώσει την εγγύηση προκειμένου να βγεί από τη φυλακή ο φίλος της. Η 22χρονη Misty VanHorn, ζητούσε 1.000 δολάρια για να δώσει το δίχρονο κοριτσάκι της και 4 χιλιάδες δολάρια για να δώσει και τον 4χρονο γιό της μαζί.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν η 22χρονη πλησίασε μέσω Facebook γυναίκα και της γνωστοποίησε ότι πουλάει τα παιδιά της. Οι γείτονες της είπαν στην αστυνομία, ότι χτυπούσε τις πόρτες στη γειτονιά και ζητούσε χρήματα για να μπορέσει να βγάλει το φίλο της από τη φυλακή.

10

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επίθεση με μαχαίρι στη Γαλλία: «Αλλάχ Ακμπάρ» φώναξε ο δράστης - Είχε καταδικαστεί για υποκίνηση τρομοκρατίας

Διεθνή / Επίθεση με μαχαίρι στη Γαλλία: «Αλλάχ Ακμπάρ» φώναξε ο δράστης - Είχε καταδικαστεί για υποκίνηση τρομοκρατίας

Συνελήφθη ο δράστης - Η Αντιτρομοκρατική Εισαγγελία της Γαλλίας ανακοίνωσε την έναρξη έρευνας για «δολοφονία σε σχέση με τρομοκρατικό εγχείρημα»
LIFO NEWSROOM
Ουκρανία: Ο Τραμπ προτείνει «ταχύ τερματισμό» του πολέμου χωρίς αναφορά σε εδαφική ακεραιότητα

Διεθνή / Ουκρανία: Ο Τραμπ προτείνει «ταχύ τερματισμό» του πολέμου χωρίς αναφορά σε εδαφική ακεραιότητα

Κείμενο απόφασης 65 λέξεων για «ταχύ τερματισμό» του πολέμου χωρίς αναφορά στον σεβασμό της εδαφικής ακεραιότητας της Ουκρανίας φέρνει η κυβέρνηση Τραμπ στην Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ
LIFO NEWSROOM