ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
3.11.2017 | 22:52

Πνίγομαι......

Δεν ξέρω από πού να αρχίσω να ξετυλίγω το κουβάρι.Ειμαι παντρεμένη, με τον άντρα μου είμαστε από παιδιά μαζί.οταν ξεκίνησε η σχέση μας ήταν καθαρά σεξουαλική, όσο περνούσαν τα χρόνια οι ρυθμοί πέφτανε μέχρι που τώρα έχουν πιάσει πάτωμα.κατα καιρούς το κουβεντιάζουμε, λίγο φτιάχνουν τα πράγματα, μετά πάλι τα ίδια.πάντα τον ρωτάω τι φταίει, ακόμα και αν βλέπει κάποια άλλη.παντα το αρνείται.αλλα μετά από τόσα χρόνια, βλέπω εγώ κάποιον άλλο.έτυχε.ένιωσα πολύ έντονη έλξη όταν γνωριστήκαμε και δεν θέλει και πολύ για προχωρήσει μία τέτοια κατάσταση.ειναι ελεύθερος και σέβεται τον γάμο μου, είναι πολύ διακριτικός. Εγώ όμως έχω αρχίσει να αισθάνομαι πράγματα για αυτό το άτομο που μπήκε στη ζωή μου. Το ίδιο και αυτός αλλά δεν το αποκαλύπτει.και όσο και αν αγαπώ τον άντρα μου, όσο και αν προσπαθώ να αισθανθώ κοντά του, δεν μπορώ να πω ότι είναι το ίδιο πιά για μας.δεν θέλω να τον χάσω, θέλω να κάνω παιδιά μαζί του, η καρδιά μου του ανήκει, αλλά το μυαλό είναι αλλού.οι σκέψεις μου σε άλλον.λυπάμαι και για τους δύο, τον ένα γιατί τον πρόδωσα, σωματικά και ψυχικά, και τον άλλο γιατί δεν μπορώ να δώσω μια προοπτική στη σχέση μας, και δεν θέλω να τον δεσμεύω ή να τον αφήσω να επενδύσει σε μια σχέση χωρίς μέλλον.δεν τα θέλω όλα δικά μου, ξέρω ότι πρέπει να διακόψω την εξωσυζυγική μου σχέση, για το καλό όλων μας, μα δεν είμαι έτοιμη.μου αρέσει ο χρόνος που περνώ μαζί του, έστω κι αν είναι κλεμμένος.δεν αισθάνομαι ότι ο άντρας μου με πέταξε στην αγκαλιά του, αλλά δεν το απέτρεψε κιόλας.δεν του δίνω όλο το φταίξιμο, όμως έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης.Ελπίζω να μπορέσω να το ξεδιαλύνω σύντομα πριν πληγωθεί κάποιος από τους δύο.εμένα ήταν επιλογή μου.....
5
 
 
 
 
σχόλια
Κατα βαθος το χαιρεσαι που σε θελουν δυο αντρες αλλα προσεχε στο τελος μη μεινεις μονη σου.Μπορει να μην εισαι τοσο σημαντικη για αυτους οσο νομιζεις.
Ναι ναι ναιιι εντάξει ωραιο παραμύθι... όσες απατατε τον σύντροφο σας ολες μα όλες λέτε τον αγαπάω και τον νοιάζομαι... οχι μαρη δε τον αγαπάς και δε τον νοιάζεσαι αν τον αγαπαγες θα τον χωρίζες. Το παραδεχεστε ιτι φταίτε αλλα εχει και αυτός μεγάλο μερίδιο ευθύνης. Κοίτα να τη τελειώσεις την εξωσυζυγικη σχέση η να τον χωρίσεις τον άνθρωπο είναι πραγματικά κρίμα.
Μπορώ να πω ότι σε καταλαβαίνω εν μέρη.Είμαι με τον άντρα μου από μικρή, ήταν η πρώτη μου σχέση και εξακολουθεί να είναι η μοναδική. Ο ίδιος είχε κάνει πριν από εμένα σχέσεις,κάτι που το ήθελα,για να μην βγάλει απωθημένα αργότερα,κάτι που συνέβη σε μένα. Είμαστε πια σε φάση ρουτίνας αλλά για να βγούμε θέλει προσπάθεια και από τους δύο. Του έχω μιλήσει, δεν εχει αλλάξει όμως κάτι.Είναι καλό παιδί,τον αγαπάω και μ αγαπάει,αυτό με κρατάει απ την απιστία,ακόμα κ αν μ εχουν διεκδικησει άλλοι.
Ποτε σ ενα χωρισμο δεν φταιει μονο ο ενας..Σ αυτη την περιπτωση εχετε μια μακροχρονια σχεση που λογικα εχει βαλτωσει..Πιστεψε και ο αντρας σου δεν νιωθει το ιδιο γ αυτο δεν ειναι ιδιοι οι ρυθμοι..ισως σε θεωρει δεδομενη, σ εχει συνηθισει και δεν θελει να σπασει το γαμο γιατι νιωθει περισσοτερα απο το σεξουαλικο κομματι..Βεβαια δεν ξερω ισως πρεπει να το αναζοπυρωσεις και συ καπως.. Το να βρεις τον επομενο ειδικα για σενα που εισαι και γυναικα ειναι πολυ ευκολο..Μια τελευταια συμβουλη αν νιωθεις οτι δεν παει καλα η σχεση, ΜΗΝ κανεις παιδια θα ναι χειροτερα μετα..! Καλυτερα να χωρισεις!
Σε καταλαβαίνω σχεδον απολυτα. Τουλάχιστον αυτο που σε οδηγησε στην κατάσταση που βιωνεις. Φαινεται ότι δεν εχεις βολευτει, και παρολο που απολαμβάνεις το χρόνο με τη νέα σου σχεση, υποφέρεις γιατί ξερεις οτι εισαι λάθος. Και αυτο είναι κατι. Εχεις συνείδηση. Δε μιλαω για ηθικη, καποτε την υποστηριζα φανατικά. Και το κανουν ολοι οσοι δεν εχουν ζησει, ξερεις. Και κρινουν πολυ ευκολα τους αλλους. Οταν ζησεις ομως δυσκολες καταστασεις, αφηνεις τις θεωριες και κοιταζεις να δεις τι θα κάνεις με την -πολυ πιο δυσκολη-πραξη. Εκει ειναι η ουσια. Εκει. Μιλαω για ειλικρινια. Προς τον εαυτό σου, πρωτίστως. Και έπειτα προς τους υπόλοιπους. Πρεπει να αποφασισεις τι θα κανεις. Θα τα ζυγισεις και θα αποφασισεις τι θελεις πιο πολυ. Αν είσαι ευτυχισμενη με τη νεα σου σχεση, χώρισε αφου πρωτα συζητησεις με το σύζυγο σου. Δεν εχεις παιδια, ειναι λιγο πιο ανωδυνο.Εγω ομως θα σκεφτόμουν και οτι ίσως πληγωσω τον αντρα μου οταν το μαθει, μην κανει καμιά τρέλα πανω στη στεναχωρια του. Ομως πλέον ειναι μονοδρομος θα το μαθει αργα ή γρήγορα. Διαφορετικά γυρισε σε αυτον. Γυρνα σε οποιον σε κανει ευτυχισμενη. Εχουμε μονο μια ζωη. Αποφασισε υπευθυνα, εστω και τωρα, και συντομα. Καλη τυχη ολοψυχα.
Scroll to top icon