ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.11.2017 | 22:23

ΠΛΗΘΩΡΑ ΜΟΝΑΧΙΚΩΝ ΑΓΓΕΛΙΩΝ

Βλέπω τόσες αγγελίες στο ''σε αναζητώ'' και γενικά στο διαδίκτυο που ψάχνουν φίλους και φίλες. Δεν μιλάω για ερωτικά που κι εκεί υπάρχει πληθώρα. Μιλάω για φίους, φίλες, να γνωριστούμε κτλ...Κι απορώ, έτσι μια καλοπροαίρετη, τρυφερή απορία έχω: Πού είστε όλοι και όλες εσείς εκεί έξω;Ναι , εντάξει, τα 'χουμε πει, τα 'χουμε συζητήσει, καταλαβαίνω.Αλλά το λέω επειδή εγώ κυκλοφορώ στην... ομορφάσχημη πόλη μας την Αθήνα. κυκλοφορώ και χρησιμοποιώ και τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Βλέπω παντού παρέες, έστω και μικρές, έστω και δύο άτομα. Ή ζευγαράκια. Εντάξει, βλέπω και μόνους/ες σαν και μένα, αλλά μιλάω για την πλειοψηφία.Ενώ έξω όλοι φαίνονται να είναι μαζί, στο διαδίκτυο νικάει δυστυχώς η μοναξιά.Κάποια μέρα θα φωνάξω μέσα σε κάποιο μέσο μαζικής μεταφοράς ή στο δρόμο ''συγνώμη λίγο, μήπως είναι εδώ ανάμεσά μας κάποιος μόνος ή μόνη από τις εξομολογήσεις της λάιφο και τη μοναξιά του διαδικτύου και θέλει παρέα; Θέλετε να γνωριστούμε;''Μου 'ρχεται να το κάνω. Έχω πραγματικά αυτή την επιθυμία λόγω της....υπερπληθώρας μοναχικών αγγελιών.Σας συμπαθώ πολύ εσάς τους μόνους. Κι εγώ έτσι είμαι. Το ξέρετε. Εύχομαι κάποτε να συναντηθούμε.
1
 
 
 
 
σχόλια
Μάλλον σπίτια μας ή στη δουλειά :) Κάποιος που δεν έχει πολλές κοινωνικές επαφές, συνήθως δεν πολυβγαίνει και έξω. Όχι ότι υπάρχει κάποιο καλούπι συμπεριφοράς, αλλά τουλάχιστον εγώ έτσι είμαι. Μου αρέσει να βγαίνω, μεν, αλλά αν δεν έχω παρέα, μου φαίνεται τσάμπα κόπος, δυστυχώς. Μιας και ο τρόπος που το βλέπω δεν είναι παράδειγμα προς μίμηση.
Scroll to top icon