ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.11.2017 | 02:53

Σχεση απο απόσταση

Εχω μια φίλη, η οποια ξεκίνησε μια σχέση τον Ιούλιο, για ένα μήνα ηταν μαζι με το παιδί αλλα μετα χωρίστηκαν γιατί ο καθένας πήγε στη πολυ που σπουδάζει. Αθηνα αυτη και Κρήτη ο αλλος. Απο τοτε δεν έχουν βρεθεί....αυτη σκεφτόταν να παει Κρήτη, αλλα τελικα δε πήγε. Εχουν να βρεθούν 3 μήνες σχεδόν, αλλα λέει ειναι μαζί. Και γω αναρωτιέμαι μονο σε μενα μου φαίνεται περίεργο όλο αυτο; και εχουν αποκλειστικη σχέση.
4
 
 
 
 
σχόλια
Εμενα 9 μήνες κράτησε οταν ημουν 19. Το αποτέλεσμα ηταν να με διωξουν απο τη δουλειά, να με κερατωσει στο τελος(ετσι ειπε) κ να κλαίω! Αλλα ηταν υπεροχα!!!Αχ Κατερινα!!!! Η πλακα ειναι οτι πρεπει να την ειδα στο δρομο πριν κανα μηνα.
Μόνο εσένα, σίγουρα όχι. Όμως, προσωπικά μιλώντας, εμένα δεν μου φαίνεται παράξενο. Πολλές σχέσεις καταλήγουν να είναι εξ αποστάσεως λόγω συνθηκών. Πολύ απλά, δεν σου πέφτει και λόγος. Ούτε και εμένα. Ο καθένας όπως το νιώθει. Αφού νιώθουν πως είναι σε αποκλειστική σχέση και τα έχουν βρει μεταξύ τους. Who are we to judge the situation as weird or not?
Scroll to top icon