ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.11.2017 | 15:37

ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

Με προσεγγισαν απο καποιο κεντρο μαθηματων πληροφορικης,στο οποιο τα μαθηματα ειναι δωρεαν και επιβαρυνεσαι με το κοστος των εξετασεων του φορεα. Δεν εχω ιδεα απο αυτα ουτε εχω καποιο μετρο συγκρισης. Eχετε καποια αναλογη εμπειρια ρε παιδια? Λεω να παω... Απλως αναρωτιεμαι,αυτοι δεν κερδιζουν τιποτα οικονομικα?Μηπως η ποιοτητα δεν ειναι καλη?
1
 
 
 
 
σχόλια
Έχω ανάμεικτες σκέψεις πάνω στο θέμα.Αρχικά τί κέντρο μαθημάτων είναι αυτό? Είναι κάποιο γνωστό?Στην ερώτηση αν έχουν κέρδος, είναι πιθανόν να παίρνουν ποσοστά από την πληρωμή προς τον φορέα. Επίσης ποιος φορέας είναι αυτός, είναι αναγνωρισμένος?Στη συνέχεια, ο όρος "πληροφορική" είναι πολύ γενικός. Πάνω σε ποιο αντικείμενο είναι τα μαθήματα?Τέλος, αν σε ενδιαφέρει και είναι και δωρέαν, τότε γιατί όχι? Σημασία έχει να μην σε υποχρεώνουν να προκαταβάλλεις τα λεφτά των εξετάσεων πριν αποφασίσεις αν θες τελικά να δώσεις. Ακόμη και αν η ποιότητα δεν είναι καλή, κάτι θα μάθεις αν ασχοληθείς.ΥΓ: Το ότι κάτι είναι δωρεάν, δεν σημαίνει ότι δεν είναι καλό. Όπως και το αντίθετο. Το ότι πληρώνεις για κάτι δεν σημαίνει ότι είναι καλό. Πρόσφατα ολοκλήρωσα ένα σεμινάριο επί πληρωμή στο καποδιστριακό και δεν έμεινα ευχαριστημένη να σου πω την αλήθεια. Οκ, τα λεφτά δεν ήταν άπειρα, αλλά ήταν ένα σεβαστό ποσό ειδικά για την εποχή μας.
Scroll to top icon