ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.11.2017 | 00:04

ΛΥΠΑΜΑΙ ΚΥΡΙΕΣ ΜΟΥ... ΑΛΛΑ Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΟΣ

Καλησπέρα σας.. με λένε.... ας το καλύτερα :) και τα φερε έτσι η τύχη που αποφάσισα να κάνω ένα πείραμα.. πείτε το και κοινωνικό..το πείραμα είχε στόχο την άποψη των δεσμευμένων ή παντρεμένων αντρών απέναντι στην απιστία και το πόσο διατεθειμένοι είναι να πάρουν το ρίσκο τους. Κι έτσι έγινε. Με τη σύμφωνη γνώμη μίας φίλης έγινε ένα ψεύτικο προφίλ στο facebook με τη φωτογραφία της αλλά βεβαίως με ψεύτικα στοιχεία. Η κοπέλα (εγώ δηλαδή που χρησιμοποιούσα το προφίλ) έκανε αιτήματα φιλίας σε φίλους που ήδη γνώριζα καθώς επίσης και την οικογενειακή και προσωπική τους κατάσταση. Και τα αποτελέσματα ομολογώ ότι μ εντυπωσίασαν! μπορώ να πω άνετα ότι με σόκαραν κι όλας! Να διευκρινίσω ότι στις φωτογραφίες της φίλης που αναρτήθηκαν ναι μεν φαίνεται όμορφη (γιατί έτσι κι αλλιώς είναι) σε καμία όμως δεν υπάρχει σεξουαλικό υλικό (με εσώρουχα ή μαγιό) ή γενικότερα σέξυ πόζα. Ήταν 2 με μόνο το πρόσωπό της και άλλες 2 με ρούχα που έντυναν ολόκληρο το σώμα σε βόλτα για καφέ. Το πείραμα διήρκησε 15 ημέρες. ΄Έγιναν 10 αιτήματα φιλίας σε δεσμευμένους με σταθερή σχέση και παντρεμένους. Τα 4 έγιναν σε παντρεμένους και τα 6 σε δεσμευμένους με μόνιμη σχέση από τους οποίους οι 3 συζούν με τις συντρόφους τους. Οι ηλικίες τους ήταν από 33 έως 44. Και πάμε τώρα στο ζουμί.... Και οι 10 δέχτηκαν το αίτημα χωρίς μάλιστα να έχουν κανένα κοινό φίλο με την συγκεκριμένη. Οι 2 από τους 4 παντρεμένους έστειλαν πρώτοι μήνυμα. Οι 2 από τους 6 δεσμευμένους έστειλαν πρώτοι μήνυμα. Όλοι είχαν συνομιλήσει με την κοπέλα έως την 3 ημέρα από το αίτημα φιλίας. Από τους 4 όλοι οι παντρεμένοι παραδέχτηκαν τον γάμο τους, ενώ από τους 6 δεσμευμένους οι 4! Μέχρι την 7η ημέρα η επικοινωνία ήταν καθημερινή και μάλιστα διαρκείας με τους 6/10. Οι 5 μιλούσαν ήδη ερωτικά μαζί της ενώ οι 3 έστειλαν και ερωτικές φωτογραφίες χωρίς να έχει σταλεί υλικό από την πλευρά της κοπέλας και το τονίζω αυτό! Την 10η ημέρα οι 8/10 έστελναν κολακευτικά μηνύματα λέγοντάς της πόσο όμορφη είναι ενώ οι 2 παντρεμένοι και 3 δεσμευμένοι αποκάλυψαν ότι έχουν ήδη απατήσει την σύντροφο/σύζυγό τους!!! Οι υπόλοιποι 2 δεσμευμένοι απέφυγαν την ερώτηση και ο 1 απάντησε πως δεν την έχει απατήσει όπως και οι 2 παντρεμένοι. Ο ένας μάλιστα της είπε ότι το σκέφτεται γιατί θα άξιζε να την απατήσει μαζί της!! Οι 4/10 έστειλαν το τηλέφωνό τους!!! (μα πόσο βόδια είστε οι άντρες??!!!) Να μην σας τα πολυλογώ... οι 7/10 στο 15ημερο της συνομιλίας ζήτησαν ή δέχτηκαν θετικά ραντεβού απ την κοπέλα. Δηλαδή το 70% κυρίες μου!!! Παρόλα αυτά οφείλω να ομολογήσω πως ο ένας δεσμευμένος (με σχέση 3 μηνών) ενώ δέχτηκε το αίτημα στη συνέχεια έκοψε την επικοινωνία ευγενικά... Τι να πω??? μπορεί να είναι ο δικός σας.. :) Καλό σας ξημέρωμαΟ ψεύτικος λογαριασμός έχει απενεργοποιηθεί.
7
 
 
 
 
σχόλια
10 άτομα δείγμα τα οποία τα διάλεξες εσύ από το δικό σου περιβάλλον. Από Στατιστκή σκίζεις. Και πρέπει να έχεις πολύ ελεύθερο χρόνο και κακία μέσα σου για να κάνεις τέτοιο πράγμα. Για αυτό δε βρίσκεις άντρα.
Σε συγχαίρω για τον ελεύθερο χρόνο σου. Και δεν το λέω σαρκαστικά.Από την ανάλυση καταλαβαίνω ότι αφιέρωσες αρκετό χρόνο σε αυτό το "πείραμα" (δεν το αποδέχομαι ως πείραμα γιατί το δείγμα σου δεν μπορεί να θεωρηθεί αντιπροσωπευτικό), όταν θα μπορούσες να τον αξιοποιήσεις πολύ πιο εποικοδομητικά. Πχ να διαβάσεις ένα βιβλίο ψυχολογίας, για να καταλάβεις τον ψυχισμό του ανθρώπου και γιατί ο άνθρωπος προδίδει, εξευτελίζει, είναι επιθετικός κλπ.Ναι, οι άντρες απατούν. Όμως οι γυναίκες απατούν εξίσου. Ναι, για κάποιους άντρες ο γάμος ή η σχέση ή η ύπαρξη παιδιών δεν είναι κατασταλτικός παράγοντας στην αναζήτηση νέων ερωτικών συντρόφων. Το ίδιο όμως ισχύει και για τις γυναίκες. Αυτά είναι γνωστές αλήθειες και ίσως σπατάλησες το χρόνο σου τελικά.Αναφέρεις ότι τα άτομα που εν αγνοία τους εμπλέχτηκαν στο "πείραμά" σου είναι φίλοι και γνωστοί. Τώρα που έμαθες τί κρύβουν από το χαλί, τί διαφορά έχει? Θα κάνεις κάτι για αυτό? Ή μάλλον η σωστή ερώτηση είναι: Μπορείς να κάνεις κάτι για αυτό? Η απάντηση είναι απλή. Φυσικά και όχι.Λυπάμαι κυρία μου, αλλά κάνατε μια τρύπα στο νερό και όχι και τόσο επιτυχημένα.
Scroll to top icon