ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.11.2017 | 14:45

Πόσο πλάκα έχει

όταν έχεις δίκιο.3 διαζύγια είχα προβλέψει, τα 2 έγιναν. Το 3ο όπου νά 'ναι σκάει. Όταν με είχαν ρωτήσει τη γνώμη μου και την είχα πει, με έλεγαν κακιά. Τί φταίω που εθελοτυφλούν?Ή ακόμη καλύτερα, να μην ζητούν τη γνώμη μου αν δεν τους αρέσει να την ακούν.Να θυμηθώ να παίξω και κανένα τζόκερ, είναι η μέρα μου σήμερα.
15
 
 
 
 
σχόλια
Δεν υπάρχει δικαίωση αυτοί που πρέπει να συμβαίνει στην όλη συμπεριφορά της εξ.είναι η διατάραξη της ψυχικής της ισορροπίας. Εχει αλλοτριωθείαπό τον εαυτό τηςΑλλά και από τους άλλους και βλέπει μια ανασφάλεια και φόβο.και στο δια ταύτα δεν βλέπει τον συνάνθρωπό της σαν { συν} αλλά σαν {πλην} Οταν ξεκινά πόσο πλάκα έχει όταν έχεις δίκιο· ο νοών νοήτω.
Νομίζω χωρίς να κανω το δικηγόρο του διάβολου ότι ήθελε να μιλήσει για την δικαίωση που νιώθει . Αφού πρώτα την εκραξαν κ την είπαν κακια τωρα αποδείχτηκε σωστή.
Αυτός έχει κάποιο λόγο να χαρεί,αν μη τι άλλο...Από χθες,διαβάζω εδώ μέσα για πράγματα που έχουν"πλάκα" κι εγώ δεν τα βρίσκω καθόλου αστεία...Είπαμε να γελάμε με διαφορετικά πράγματα,αλλά όχι κι έτσι...μιζέρια...
Πιστεύω αντιλαμβάνεσαι οτι το να χαίρεσαι με δυσάρεστα πραγματα, ακομη κι αν αυτα συμβαίνουν σε τρίτους, δεν ειναι υγιες. Μετα το πρακτορειο ΟΠΑΠ περνα κι απο καποιον ψυχολογο. Περαστικα σου.
Scroll to top icon