ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.11.2017 | 15:15

Φιλία

Πιστεύω ότι δεν υπάρχουν πια φιλίες που κρατάνε και αν υπάρχουν και κρατάνε είναι σπάνιες.Δηλαδή είναι σωστό η κολλητή σου που κάποτε ήσασταν συνέχεια μαζί με το που γνωρίζει και τα φτιάχνει με ένα αγόρι να σε ξεχνάει τελείως? Δεν λέω να βγεις και με το αγόρι σου, αλλά έστω ένα τηλέφωνο μπορείς να κάνεις..και το χειρότερο κάποτε κατηγορούσε μια άλλη φίλη μας που το έκανε αυτό και τώρα κάνει τα ίδια και χειρότερα..τώρα εγώ πώς να της φερθώ?
5
 
 
 
 
σχόλια
" δεν υπάρχουν πια"Το παράπονο αυτό για την "κατάντια" της (εκάστοτε) εποχής υπάρχει από την εποχή του Ησιόδου ήδη!!! (7ος αιώνας π.Χ για τους μη κατέχοντες)Στο θέμα σου: Γιατί δεν τηλεφωνείς εσύ στη φίλη σου; Μην περιμένεις από κείνη. Εκείνη έχει το νου της στο αγόρι της επειδή ο έρωτας είναι συναίσθημα που ξεσηκώνει τα μυαλά. Άμα το νιώσεις θα το καταλάβεις. Πάρε εσύ και μιλήστε. Ντροπή δεν είναι.
Είμαι η εξομολογούμενη!Έχω βαρεθεί να την παίρνω μόνο εγώ τηλέφωνο...καταλαβαίνω πως νοιώθει και εγώ ερωτευμένη είμαι αλλά δεν ξεχνάω φίλες!
Η προσωπική μου θεώρηση (και μόνον) είναι ότι αν θεωρώ ότι ένα άτομο το έχω ψηλά δεν μετράω πόσες φορές θα κάνω εγώ πρώτη κίνηση. Αν πάλι δεν αξιολογώ την σχέση ως σημαντική...Οπότε το ερώτημα είναι πώς εσύ νιώθεις. Μην κρίνεις από την ανταπόκριση της άλλης αλλά από το πώς εσύ αισθάνεσαι προς εκείνη.
Είμαι η εξομολογούμενη!Έχω βαρεθεί να την παίρνω μόνο εγώ τηλέφωνο...καταλαβαίνω πως νοιώθει και εγώ ερωτευμένη είμαι αλλά δεν ξεχνάω φίλες!
Scroll to top icon