ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
14.11.2017 | 15:38

Τι θα κάνατε στη δική μου θέση;

Θα κρατούσατε ένα άτομο στη ζωή σας, το οποίο σας θέλει πολύ (σύμφωνα με τα λεγόμενα αλλά και κάποιες πράξεις του) ή θα το αποδεσμεύατε από νωρίς, επειδή βλέπατε κάποιες συμπεριφορές που δεν σας κολλάνε; Πώς να τον κρατήσω στη ζωή μου, όταν αυτός κάνει κουβέντα συνέχεια για το μέλλον, αλλά εγώ ακόμα δεν βλέπω κοινή πορεία; Θέλω να προχωρήσει και όπου πάει. Με αγχώνουν όμως πολύ κάποιες καταστάσεις.Θέλει καταρχήν να ελέγχει συνέχεια τι κάνω, να του δώσω όλους τους κωδικούς από τα μέσα. Δεν είναι λέει ότι δεν με εμπιστεύεται, αλλά έτσι είναι το σωστό και αφού είναι πρόθυμος να κάνει και αυτός το ίδιο, έτσι οφείλω να κάνω και εγώ. Δεν δέχτηκα φυσικά. Αλλά υπάρχουν και πιο σοβαρά. Την προηγούμενη φορά που κάναμε έρωτα, δέχτηκα να κάνω χωρίς προφυλακτικό. Ξέρω τεράστια μαλακία. Και ενώ τον εμπιστεύτηκα, έγινε το κακό που φαντάζεστε. Καταλάθος δήθεν, αλλά σιγά μωρέ πως κάνω έτσι. Αναγκάστηκα να πάρω το χάπι της επόμενης μέρας και καυγαδίσαμε πολύ άσχημα.Γιατί εγώ του έλεγα πως τέρμα αυτή η ανωριμότητα δε θα γίνει ξανά και αυτός γελούσε από το τηλέφωνο και μου έλεγε πως να βγάλουμε το μωρό. Έκλαιγα και αυτός με δούλευε και γελούσε. Εγώ από εκείνη την ημέρα δεν τον εμπιστεύομαι. Και έχει αρχίσει δυστυχώς να μου μπαίνει η ιδέα, να αρχίζω να του λέω πράγματα που δεν τα πιστεύω και όταν πάψω να νιώθω καλά (γιατί έχουμε και ωραίες στιγμές) να εξαφανιστώ. Διστάζω να μιλήσω για αυτά σε δικά μου πρόσωπα, για να πάρω μια γνώμη. Στην αδερφή μου ντρέπομαι, γιατί θα μου πει να ξεκαθαρίσω τη θέση μου και θα έχει και δίκιο. Στην ξαδέρφη μου το ίδιο και μια φίλη μου είναι στον κόσμο της και αυτή. Τα κρατάω μέσα μου και συσσωρεύονται. Έχω αποκτήσει ένα μόνιμο εκνευρισμό, βάζω τα κλάματα με το παραμικρό, λχ το πρωί έσπασα ένα ποτήρι και άρχισα να κλαίω και γενικά έχει επηρεαστεί πολύ η ψυχολογία μου. Αυτή η κατάσταση σε συνδυασμό με κάποιες άλλες τις οποίες νιώθω ότι έχω προκαλέσει, με κάνουν να νιώθω το πιο ανώριμο πλάσμα στον κόσμο. Ότι είμαι ανίκανη να τακτοποιήσω τα δικά μου χάλια. Το μόνο που κάνω το τελευταίο διάστημα είναι να τρώω και να κλαίω.
8
 
 
 
 
σχόλια
"Θέλει καταρχήν να ελέγχει συνέχεια τι κάνω, να του δώσω όλους τους κωδικούς από τα μέσα. Δεν είναι λέει ότι δεν με εμπιστεύεται, αλλά έτσι είναι το σωστό και αφού είναι πρόθυμος να κάνει και αυτός το ίδιο, έτσι οφείλω να κάνω και εγώ".Κολοκύθια με ρίγανη! Είναι ένα ανασφαλές και χειριστικό πλάσμα. Ήξερα περίπτωση ζευγαριού που ζούσαν (αναγκαστικά για κάποια χρόνια) σε άλλες πόλεις και το αγόρι όχι μόνο είχε αξιώσει, αλλά είχε επιτύχει να κάνει την κοπέλα να μην βγαίνει, ούτε για έναν ρημαδιασμένο μεσημεριανό καφέ με τις φίλες της, επειδή -και καλά- αυτός θα έκανε το ίδιο. Έλεος!"Την προηγούμενη φορά που κάναμε έρωτα, δέχτηκα να κάνω χωρίς προφυλακτικό. Ξέρω τεράστια μαλακία. Και ενώ τον εμπιστεύτηκα, έγινε το κακό που φαντάζεστε. Καταλάθος δήθεν, αλλά σιγά μωρέ πως κάνω έτσι. Αναγκάστηκα να πάρω το χάπι της επόμενης μέρας και καυγαδίσαμε πολύ άσχημα.Γιατί εγώ του έλεγα πως τέρμα αυτή η ανωριμότητα δε θα γίνει ξανά και αυτός γελούσε από το τηλέφωνο και μου έλεγε πως να βγάλουμε το μωρό. Έκλαιγα και αυτός με δούλευε και γελούσε."...Καλή μου κοπέλα με το θέμα των πιθανών σεξουαλικώς μεταδιδόμενων ασθενειών αλλά και των εγκυμοσυνών ΔΕΝ παίζεις. Εσύ θα είσαι αυτή που θα τραβήξεις το μεγαλύτερο ζόρι, από κάθε άποψη αν συμβούν μαλακίες (συναισθηματική/ οικονομική/ μη σωματικής ευεξίας) επειδή ο κος θέλει να κάνει ακάποτο σεξ, χωρίς να διαφαίνεται ότι διαθέτει ούτε -καν- μία στοιχειώδης γνώση και ωριμότητα επί του θέματος. [Διάβασε και περί φαινομένου "stealthing" http://www.lifo.gr/articles/health-fitness_articles/163648 (Η δόλια πρακτική της αφαίρεσης του προφυλακτικού κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής), δεν θα με εξέπληττε αν αύριο-μεθαύριο σου πουλούσε τέτοια παραμύθα]. Ταυτόχρονα ο τύπος όχι μόνο δεν ντρέπεται και -κυρίως- δεν προβληματίζεται, αλλά σε ειρωνεύεται κατάμουτρα και το ρίχνει στην τρελίτσα!Έχεις ήδη επηρεαστεί ψυχολογικά, εφόσον υποτιμάς τον εαυτό σου και εφόσον αυτή η κατάσταση σε εκνευρίζει και σε στεναχωρεί τόσο. Πιστεύω ότι είσαι ένα νέο παιδί, με εξυπνάδα, με επιλογές και διάφορες προσλαμβάνουσες, η πληροφορία είναι "ανοικτή" οπότε προσπάθησε να ενδυναμώσεις λίγο την αυτοπεποίθησή σου και την αξία σου ως αυτόνομος άνθρωπος.Μην γίνεσαι θύμα.
Ας αφήσουμε στην άκρη το τι είναι αυτός...εσύ ξέρεις καλύτερα και είμαι βέβαιη ότι έχεις πολλά παραπάνω παραδείγματα από αυτά που μας έγραψες εδώ...Ξέρεις ότι πρέπει να πάρεις δραστικές αποφάσεις και κρύβεσαι από τους δικούς σου ανθρώπους,γιατί ξέρεις τι και πως θα σου πουν...Ρώτησες και θα σου απαντήσω...εγώ στη θέση σου δεν θα άντεχα ούτε βδομάδα με έναν τύπο που θα μου φερόταν έτσι...έμαθα με τα χρόνια να εκτιμώ τον εαυτό μου και δεν θα επέτρεπα τέτοια συμπεριφορά...και μην σκεφτείς την δικαιολογία ότι ο έρωτας τυφλώνει ή χαζεύει...το κάνει,αλλά όχι με μόνιμες συνέπειες...μπορεί να ξεγελάσει για λίγο,αλλά μετά είναι δική μας ευθύνη όσον αφορά το πως θα το χειριστούμε...κάποια στιγμή,ξεκαθαρίζει το τοπίο...Χαίρομαι,γιατί μόνη σου παραδέχτηκες ότι προκάλεσες κάποιες καταστάσεις,ότι δεν βλέπεις κοινό μέλλον και ότι είσαι ανώριμη να διαχειριστείς τη ζωή σου-με γλίτωσες από τη δύσκολη θέση να σου τα υπογραμμίσω... :)Αφού λοιπόν,έχεις κάνει την "απογραφή"της σχέσης και την αυτοκριτική σου,ήρθε η ώρα να δείξεις θάρρος και να περάσεις και σε πιο πρακτικά θέματα...μεγαλώνουμε και ωριμάζουμε από τα λάθη μας,ας μην τα φοβόμαστε τόσο...μερικά διορθώνονται κιόλας... :)Καλή συνέχεια...
¨Εχεις καταλάβει πιστεύω ότι οι φυσιολογικές σχέσεις βασίζονται στην εμπιστοσύνη και στους κοινούς στόχους ε ?Ποιος ο λόγος να κρατάς στη ζωή σου κάποιον που δεν σε εμπιστεύεται και πιθανών σε ζηλεύει και σε πιέζει για κάτι που δεν θες .Επίσης το περιστατικό με το προφυλακτικό μου θυμίζει κάτι απεγνωσμένες κυράτσες που προσπαθούν να τυλίξουν άντρα με δόλια μέσα .Τι να σου πω βρε κουκλα μου τα ξέρεις ,τα βλέπεις ,τα ζεις ...Υπάρχει πάντα μια ζυγαριά που πάντα προς τα κάπου γέρνει.Είσαι σε θέση από την ανασφάλειά σου για να μην μείνεις μόνη ή πέσεις σε τιποτα χειρότερο να κάτσεις να τα ανεχτείς όλα αυτά??Εξέλιξη υπάρχει όταν κάποιος πάει προς το καλύτερο να θυμάσαι εσύ πως το βλέπεις δηλαδή να πηγαίνει με έναν τύπο σαν αυτόν που περιγράφεις ?
να του δώσω όλους τους κωδικούς από τα μέσα Πηγή: www.lifo.grΟυάου... Θα σου έλεγα να χωρίσεις με συνοπτικές διαδικασίες. Αυτές οι συμπεριφορές είναι τουλάχιστον τρελές. Και ναι, αυτό είναι το πιο light από τα παρακάτω που αναφέρεις. Ειλικρινά, φύγε όσο πιο μακριά μπορείς. Αυτές δεν είναι συμπεριφορές που δεν κολλάνε. Είναι συμπεριφορές, τουλάχιστον, άρρωστες.
Η καλή ημέρα από το πρωί φαίνεται επί το πλείστον. Από τη στιγμή που δεν αισθάνεσαι καλά μαζί του και βασανίζεσαι, οφείλεις να σεβαστείς τον εαυτό σου και το σταματήσεις τώρα όμως, όχι αύριο.
Scroll to top icon