ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
14.11.2017 | 14:48

Ξεμπαρκο....

Καλησπέρα στην όμορφη παρέα του Lifo! Σκέφτομαι να ξεμπαρκαρω σε κανεναν μηνα αλλα απο την αλλη σκέφτομαι το γιατι...? Ολοι οι φιλοι μου λείπουν και αυτοι σε ταξιδι, ο ενας πηζει στην δουλειά και δεν προλαβαίνει, ο αλλος εχει μαι αυτο λεει πολυ δουλειά αλλα δεν πιστεύω οτι ειναι μονο αυτο. Οταν εχει κοπελα ξεχναει οτι εχει και φιλους, αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα, σχολη δεν εχω προς το παρον ουτε υποχρεώσεις, κοπελα ουτε στα ονειρα (κυριολεκτικά :P) μονο οι γονεις μου και ο αδελφός μου που τους μιλαω ουτως η άλλος συνεχεια σε καθε λιμανι που παω... Οποτε το ξανα σκέφτομαι και λεω γιατι να ξεμπαρκαρω τωρα....? Βεβαια μετα απο 9 μηνες εχω εξαντληθεί και σωματικα και ψυχικα.... Ειμαι σε δίλημμα και δεν μπορω να σκεφτω τι να κανω... Ειμαι αναποφασιστος (γι αυτο και δεν διαλεξα να παω και καπετανιος :P) Τι προτείνετε ρε παιδιά? Ι. Α
5
 
 
 
 
σχόλια
Αν την παλεύεις κάτσε κει που σαι να ρέει και το χρήμα και μετά τα είπαμε Βιρα Βορρά!!!Επίσης είναι σίγουρο μετά ότι θα ξαναβρείς μπάρκο γιατί απ οτι μου λέει φίλος συνάδελφός σου είναι τα πράγματα λίγο δύσκολα ?? Καλές θάλασσες ναυτικέεε !!
Αργοναύτηηηηη...Πού χάθηκες καλέ;Έφτασες Βραζιλία;(Ή μήπως πήγαινες Κορέα-ξεχνάω τελευταία)...Δεν θα αποφασίσεις τι θα κάνεις,σύμφωνα με τη ζωή και το πρόγραμμα τρίτων...αν έχεις ανάγκη το διάλειμμα,κάνε το γιατί εσύ το θέλεις και όχι σκεπτόμενος τα περαιτέρω...όπως έρθουν τα πράγματα...Καλά και ασφαλή ταξίδια σου εύχομαι...(Και ξαφνικά με πιάνει ανασφάλεια-λες να μην είναι ο Argonautis;;; Ας μην είναι...ό,τι έγραψα ισχύει και στην περίπτωση να είναι κάποιος άλλος ο εξομολογούμενος!)
Εγω ειμαι βρε, να 'σαι καλα! Πηγα Βραζιλια και γυρισα Ινδονησία τωρα! Θα τα ζυγισω ολα και θα δω βρε σουπριμ μου... Υπάρχουν τα θετικά και τα αρνητικά.... Σε ευχαριστώ πολυ πάντως!
Scroll to top icon