ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
15.11.2017 | 20:11

To: DIVAS (all over the world)

Καταλαβαίνω να μην θέλεις να παίξεις ... καταλαβαινω, επίσης, να θέλεις να παίξεις με τους δικούς σου όρους (τι DIVA θα ήσουν, άλλωστε) ... αλλά το να αλλάζεις τους όρους στα μισά του παιχνιδιού και ειδικά όταν ο συμπαίκτης σου δεν είναι κάποιος τυχαίος κάνει το παιχνίδι να χάσει το ενδιαφέρον του!Ξαναμοίρασε την τράπουλα, λοιπόν ...Άραγε οι DIVAS διαβάζουν εξομολογήσεις;(γιατί LIFO διαβάζουν ...)
2
 
 
 
 
σχόλια
Αυτό το DIVAS βουτηγμένο μέσα σε υπόνοιες μέσα... σε... σιωπές... και... αποσιωπητικά... Ποτέ μου δεν το χώνεψα. Έχει ξεφύγει από την αρχική έννοια της λέξης και χρησιμοποιείται σαν λέξη πασπαρτού όπως το μλκς ή το κ@ρχι€ς χωρίς να υπάρχει μια σαφή κατάσταση χρήσης. Γενικά, είναι ένας χαρακτηρισμός που αν δεν κάνεις αυτό που θέλει κάποιος τότε το δικαιούσαι. Ενώ κυρίες,κυρίες είναι όσες αντιδρούν με τον ενδεδειγμένο τρόπο που αρέσκεται το άτομο που μπορεί να σε προσφωνήσει αν το θέλει ως ανταμοιβή για πειθήνιες συμπεριφορές; Κάπου κουράζει όλο αυτό. Αμά θες φίλε πες την player , αφού λες για παιχνίδια. Έτσι λένε και τους άντρες και δεν έχει τόση άσχημη χροιά αλλά αντιθέτως δείχνει μια διάθεση για ζώη ή ακόμη κι εξυπνάδα. ;)

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon