ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.11.2017 | 02:12

Όταν γεννιέται ένα μωρό...

Ένα μωρό "δένει" περισσοτερο το ζευγαρι; Εννοώ το ζευγάρι έρχεται πιο κοντά, νιώθει "ένα"; Και κάτι ακόμα, για τον άντρα η γυναίκα που γέννησε το παιδί του "ανεβαίνει" στα μάτια του; σκέφτεται πιο όμορφα για εκείνη; - Γνωστό μου ζευγάρι δηλώνει ότι ο ερχομός του μωρού τους έκανε καλό στη σχέση τους, αγαπήθηκαν όπως στην αρχή. Είναι 1 έτους τώρα. Τουλάχιστον έτσι λένε, δεν ξέρω.
2
 
 
 
 
σχόλια
Εάν το ζευγάρι είναι δεμένο από την αρχή (πριν το παιδί) και η σχέση πατάει σε γερά θεμέλια, τότε ναι. Όσο για το ανεβαίνει στα μάτια σου... βασικά τον αγαπάς ακόμα περισσότερο. Θα σου πω πως βλέπω εγώ τον άντρα μου μετά τα 3 μας παιδιά: Εκτός από εραστής, σύντροφος και συνοδοιπόρος...1. Είναι ο πατέρας των 3 πλασμάτων που αγαπώ πολύ περισσότερο από τον εαυτό μου. Και τα 3 αυτά πλασματάκια τον χρειάζονται και τον αγαπάνε. 2. Είναι ο άνθρωπος με τον οποίο μοιράζομαι την τεράστια ευθύνη του να μεγαλώσω τρεις ανθρώπους που τους έφερα στον κόσμο χωρίς να τους ρωτήσω. 3. Είναι ο άνθρωπος με τον οποίο μοιράζομαι τη χαρά, τις αγωνίες, τους φόβους τα ξενύχτια.4. Είναι ο άνθρωπος με τον οποίο μοιράζομαι τα όνειρά μου για τα παιδιά όταν θα είναι μεγάλα.Οπότε ναι, τώρα τον αγαπώ 3 x 1.000.000 φορές πιο πολύ από πριν :)Υ.Γ. Ελπίζω να γίνομαι κατανοητή, γιατί ο γραπτός λόγος δεν είναι το φόρτε μου.
Scroll to top icon