ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.11.2017 | 23:16

κατι απλο

Νιωθω ετοιμη να μπω σε σχεση, θελω να μοιραστω πραγματα, συντροφικοτητα,ερωτα & δεν τα καταφερνω... (και οχι δεν θα συμβιβαστω και ο,τι κατσει)
6
 
 
 
 
σχόλια
Και όχι δεν θα συμβιβαστω και ότι κάτσει??Πώς το εννοείς ??Με συγχωρείς αλλά αυτό το "δεν θα συμβιβαστω" μου κλωτσησε πολύ ,όλοι το κάνουμε κάποιες φορές , αναγκαστικά,δεν είμαι υπέρ αλλά έτσι όπως το ειπες,δεν ξέρω ..
Σύμφωνοι, γι αυτό ας μην ζητάμε υπερβολικά πράγματα. Αλλά κάποιες απαιτήσεις είναι λογικό να τις έχουμε. Υπέθεσα ότι εννοούσε πως δεν θα προσπαθήσει να κάνει σχέση με άτομα που νιώθει ότι δεν της ταιριάζουν, απλά και μόνο για να είναι σε σχέση με κάποιον και όχι μόνη της. Συμφωνώ, πάντως, στο ότι δεν πρέπει κανένας να ψάχνει τον κύριο Grey (αν και μόνο τέλειος δεν είναι, αλλά καταλαβαίνεις τι εννοώ)
Φυσικά και να μην συμβιβαστείς. Γενικά, θεωρώ πως δεν έχει νόημα να είναι κανείς σε σχέση, απλά και μόνο για να μην είναι μόνος του. Είναι και ο λόγος που δεν συμβιβάζομαι ούτε εγώ.
Scroll to top icon