ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.11.2017 | 14:10

να συνεχισω μαζι του??/

βγαινω με ενα παιδι εδω και 3 μηνες στην αρχη με ειχε κρυο ζεστη μετα που σταματησε να του μιλαω αποφασισε οτι θα αλλαξει και δεν θα βαλει τριτους μεσα στη σχεση μας και μου ζητησε ακομα μια ευκαιρια.επειδη είμαι υπερ τησ δευτερης ευκαιριας του την εδωσα και μου ειπε οτι εχει αλλαξει και θελει μονο εμενα..ομως συνεχως με το τροπο του με μειωνει και με υποτιμα και μου λεει οτι ειναι στο αστειο...ολοι γυρω μου μου λενε οτι δεν αξιζει και οτι θελει να με εκμεταλευτει και οτι αν δεν το σταματησω μετα θα πληγωθω.. η αληθεια είναι οτι σκέφτομαι να το σταματησω διοτι απο μια συζητηση που ειχαμε μου ειπε οτι του εχω γινει εμμονη διοτι δεν κοιμηθηκα ακομα μαζι του και οτι κανει αποχη για μενα ... και η αληθεια αυτο με εβαλε σε σκεψεις διοτι δεν μου εχεί μιλησει ποτε για το παρελθον του και οταν το αναφερνω με αγνοει...αλλα δεν ξερω γιατι δεν βρισκω το θαρρος να το τελιωσω...τι νομιζετε?
2
 
 
 
 
σχόλια
Δύο απορίες:1.Ποιούς τρίτους έβαζε μέσα στη σχέση; Φίλους; Κάτι άλλο;2." κανει αποχη για μενα" > από τις διαδράσεις με άλλα θήλεα ή από το μοναχικό εργόχειρο; Τι θέλει να πει το ποιητή;Μια διευκρίνηση θα μας φώτιζε. Βέβαια ΟΚ όποιος σχολιάσει θα σου πει "σούταρέ τον δεν σου αξίζει κλπ κλπ" (απάντηση που κολλάει με όλα σαν την coca cola)
Scroll to top icon