ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.11.2017 | 14:54

Λεωφορείο

Είμαι σε σχέση εδώ και 4 χρόνια και δεν έχω απατήσει ποτέ το αγόρι μου( 23 χρονών). Πριν 5 μερες στο λεωφορείο με προσέγγισε κάποιος που ήταν πανεμορφος,πολύ ενδιαφέρον τύπος και μιλήσαμε για κανένα 5λεπτο(με ρώτησε πώς με λένε ,αν σπουδάζω τέτοια). Στο τέλος μου ζήτησε το τηλέφωνο μου αλλά εγώ αρνήθηκα. Επέμεινε και μου έδωσε ένα χαρτάκι με το δικό του. Μετά εφυγε. Είναι περίεργο αλλά νομίζω ότι κατι ένιωσα. Μου έχει συμβεί κατά καιρούς να με προσεγγίζουν διάφοροι αλλά δεν μου περνάει η παραμικρή ιδέα από το μυαλό γιατί είμαι καλά στη σχέση μου. Τελικά ούτε κοίταξα το χαρτάκι ούτε έδωσα συνεχεια. Νιώθω όμως συνέχεια τύψεις.
3
 
 
 
 
σχόλια
Δεν έγινε τίποτα το μεμπτό κατά τη γνώμη μου. Βέβαια, αν το να μιλάτε σε κάποιον για πέντε λεπτά που σας φλερτάρει το έχετε ορίσει σαν απιστία μεταξύ σας, είναι αλλού παπά Ευαγγέλιο κι όχι δικό μου. Κολακεύτηκες από ένα σύντομο φλερτ και τα ενδεχόμενα που θα μπορούσε να έχει αν. Αυτό είναι ανθρώπινο και κατανοητό. Επίσης,ζύγιζες τα πράγματα και αποφάνθηκες υπέρ της σχέσης ενώ είχες πειρασμό πραγματικό και όχι πλατωνικό. Αυτό το κάνουν ελάχιστοι, γιατί ελάχιστοι έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν να κερατώσουν. Συνήθως, αυτοί πάνε και κολλάνε ενώ έχουν σχέση. Θλιβερό, αλλά μέσα στη ζωή. Υ.Γ. Πρέπει να εξετάσεις γιατί νιώθεις τύψεις, όχι επειδή έκανες κάτι μεμπτό. Αλλά γιατί νιώθεις τόσο ένοχη. Εσύ έχεις τα περισσότερα δεδομένα που σε αφορούν, κι όχι εμείς.
Scroll to top icon