ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
28.11.2017 | 01:10

θα ηθελα μια γνωμη

Λοιπον,ειμαι κατω απο 26.Εμενα με τους δικους μου μεχρι που γνωρισα μια πολυ ιδιαιτερη υπαρξη και γυρω στα 21 μου συγκατοικησαμε.Εκεινη ηταν 25.Ειδικα στην αρχη πολυ καλα δεν λεω αφου ερωτας αφθονος με ολη τη σημασια της λεξης(ερωτα δεν εννοω μαρεσουν τα ματια της,μου θυμιζει την λοπεζ κλπ.)Βεβαια ποτε δεν σταματησα να σκεφτομαι τη ζωη που ''χανω''.Τι εννοω:Ενα μπαράκι και αυτη η μαλακια(γιατι πιστευω ειναι λιγακι) αχ ειδα μια με φοβερα χειλη,ερωτευτηκα!(αυτο το ερωτευτηκα που θα μπορουσες να το λες αιωνια για πάρα πολλες/πολλούς)Έχω φλερτάρει αλλα ίσως επειδη δεν μου ''λείπει'' η απλα αισθάνομαι τύψεις δεν έφτασε ούτε στο φιλί. Και πολλες φορες τα λεγα κ στην κοπελα μου οποτε λογικο το αποτελεσμα εντασης και τσαντίλας.Εκείνη είναι αρκετά σοβαρή.Κάποιες φορες δεν ''αγχωνομουνα'' με τυχον χαμενες εμπειριες αλλα αλλες παλι μανιωδώς σκεφτόμουνα και αναλογιζόμουνα πως θα ταν μια άλλη ζωη(που πολλες φορες τη θεώρησα επιφανειακή γιατι τι να πω,να χεις στο μυαλό σου αυτά συνέχεια είναι κάπως περίεργο).Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι αν απλά έχω ανάγκη μια αλλαγή(μαλλον αυτο) ή απλά είναι άγχος.Το άγχος ότι κάτι χάνεις.Η κοπέλα μου είναι μια χαρα εμφανησιακά και με ωραίο σώμα(το αναφέρω απλα γιατι καποιοι μπορει να λενε διαφορα) αν και πιστευω οτι οι ανθρωποι που σκεφτονται ετσι δεν επηρεαζονται ουτε απο εμφανιση ουτε απο τιποτα.Εννοω οτι αν είσαι ετσι είσαι ασχέτως κοπέλας,ασχολίας κοπέλας κλπ.Εγω ασχολούμαι με το επάγγελμα μου(οχι δουλεια)αλλα δεν θα ηθελα να το αναφερω για ευνοητους λογους.(γιατι καποιες φορες η απραξία οδηγεί εκεί νομίζω).Επισης έχουμε κοινές ασχολίες με την κοπέλα μου(πολλά κοινά,πολλά :p) Α, οχι οτι μαρεσει απλα ασ το πω για να βγουν συμπερασματα πιο καθαρα.Έχω πάει με 23 κοπέλες και έρωτα εχω κανει με τις μισες(αν κ πάλι πιστεύω οτι ουτε αυτο εχει να κανει μιας και εχω δει φιλους να χουν παει μονο με 1 2 και να αισθανονται ήρεμοι).Θα ήθελα απόψεις απο ανθρώπους με παρόμοια εμπειρία.Σορυ για το κατεβατό!
6
 
 
 
 
σχόλια
Παιδια,εγω αν καταλαβα καλα ειναι οτι μαλλον το παιδι θα κανε προκαταρτικα η κατι περεμφερες με τις υπολοιπες και με τις αλλες θα εκανε σεξ(ερωτα).Διαβαζω και δεν λεει για απατη (Καραβάν),αφου λεει θα νιωθα ενοχες η δεν πηγε στο φιλί η φάση,Παιδια σας το ξαναπα,εχω μιλησει με αρκετους,δεν ειναι υπερβολικος αριθμος,εδω θυμαμαι ενα ποστ παλαιοτερο στη lifo ,που γελαγα, για μια που λεγε οτι πηγε μεχρι τα 21 με 50 αγόρια.Τι να πω.είπαμε ότι τυχει.Ζωη είναι........Ε καλα ασ μην το επιτηδεύουμε κιόλας.
Εσύ δεν ξέρεις τι σου γίνεται, εμείς θα σου πούμε τι συμβαίνει; Γνωρίζεις το λωλοστεφανή και τη παροιμία που λέει ''ό,τι φανεί στο λωλοστεφανή''; Εμένα προσωπικά αυτό μου θυμίζει η εξομολόγησή σου.
Αρχικά μην μπερδεύεις τον έρωτα με τον ενθουσιασμό. Αν δεις μια κοπέλα με ωραία χείλη δεν την ερωτεύεσαι, απλά ενθουσιάζεσαι. Μηπως απλά ενθουσιάστηκες και με την κοπέλα σου; Μήπως πληρεί κάποια χαρακτηριστικά (εχετε κοινά, έχει ωραίο σώμα...) που θεωρείς οτι πρέπει να έχει η κοπέλα σου; Μήπως είσαι λίγο επιφανειακός οσον αφορά τις κοπέλες; Μετράς τον αριθμό των σεξουαλικών συντρόφων σου για να πείσεις τον εαυτό σου οτι αρκούν για να μην έχεις ανάγκη για άλλες εμπειρίες όμως τα πράγματα δεν δουλεύουν έτσι. Μετρά και η ποιότητα όχι μόνο η ποσότητα. Λες οτι είσαι ερωτευμένος με την κοπέλα σου όμως νοιώθεις την ανάγκη να φλερτάρεις, το κάνεις για να τονώσεις τον εγωισμό σου ή απλά δεν είσαι ερωτευμένος; Οταν σε καλύπτει η σχέση σου δεν έχεις το άγχος οτι κάτι χάνεις
Ρε παιδιά το φλερτ δεν είναι ''κακό''.Τώρα φίλη μου το τι είναι ''επιφανειακό'' και τι δεν είναι είναι μια τεράστια ιστορία.Βλέπω και διάφορα ποστ εδω μέσα και αμφιβάλλω σε όλα αυτα τα σχόλια ποιος πραγατικά αοσθάνεται όλα όσα λέει.
Δύο συμβουλές έχω να σε δώσω: 1) ουκ εν τω πολλω το ευ, 2) αν αναρωτιέσαι πως θα ήταν αν και δε θα απολαύσεις αυτό που έχεις και υπάρχει κίνδυνος να το χάσεις (και τότε μάλλον θα το εκτιμήσεις και περισσότερο)
Δεν αισθανεσαι ολοκληρωμενος σεξουαλικα. Γ αυτο λες εχω παει με 23 κ τις χωριζεις σε ερωτα κλπ. Μη μετρας τις γυναικες. Ξερω αγορια που εχουν παει μονο με μια κοπελα κ δεν θελουν κατι αλλο παρα μονο εκεινη. Σπανιο αλλα συμβαίνει. Δεν κρινουμε εναν ανθρωπο απ το αριθμο τον συντροφων. Εσυ απλα εχεις βαρεθει. Οσο πιο γρηγορα το συνειδητοποιησεις τοσο το καλυτερο
Scroll to top icon